Diane Keaton nije ‘materijal‘ za brak

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Koja carica

Slavna glumica priznaje: ‘Nisam bila na spoju petnaest godina‘

Otkrila je i da joj je sasvim u redu živjeti bez dejtanja i braka te je pružila podršku Miley Cyrus i pohvalila njenu pjesmu ‘Flowers‘.

Posljednjih godina Diane Keaton kao da se specijalizirala za uloge žena u zrelim godinama koje se, uz više ili manje peripetija, zaljubljuju kada se tome najmanje nadaju i započinju novo poglavlje u emotivnom životu. Dobila je nadimak kraljice romantičnih komedija, a razlog za to su, primjerice, filmovi "Ljubav nema pravila" s Jackom Nicholsonom te "Klub sretnih žena", komedija o frendicama koje razmjenjuju dojmove o erotskoj knjizi "Pedeset nijansi sive". Lik Diane Keaton pritom se spetlja s usamljenim pilotom kojeg šarmantno utjelovljuje Andy Garcia.

Baš zato se s nestrpljenjem očekivao odgovor holivudske dive na pitanje s kime sada izlazi, postavljen tijekom promotivnog razgovora o njenoj novoj romantičnoj komediji "Maybe I do". To je značilo da je glumica htjela - ne htjela, trebala nešto reći o dejtanju, temi o kojoj rijetko priča.

Odgovor dobitnice Oscara s oporim smislom za humor, sve je iznenadio: "Nisam bila na spoju petnaest godina. Znam da je to čudno, ali dobro mi je".

Potom je, praveći se da ne vidi koliku je pomutnju izazvala, dodala u šali: "Jednog dana, netko bi se ipak mogao oženiti sa mnom", ciljajući na ulogu u novom filmu. Riječ je o roditeljima koji se u zrelim godinama upuštaju u preljub. Glumačka ekipa je impresivna, osim Diane Keaton, tu su još jedna dobitnica Oscara Susan Sarandon te Richard Gere, William H. Macy i Emma Roberts.

image

Scena iz filma ‘Maybe I Do‘

ENDEAVOR CONTENT/PLANET/PROFIMEDIA

Kraljica romantičnih komedija svojedobno je izlazila s Alom Pacinom, Warrenom Beattyjem i Woodyjem Allenom, ali se nikad nije htjela udati.

Prije četiri godine je o braku progovorila za magazin People: "Mislim da ne bi bilo dobro da se udam. Stvarno mi je drago što nisam, a sigurna sam da su i oni za koje se nisam udala sretni zbog toga".

Početkom siječnja proslavila je 77. rođendan, a tom prilikom je na društvenim mrežama objavila niz fotografija posvećenih posebnoj osobi koju voli i cijeni - samoj sebi.

Nedavno je objavila i video u kojem pleše na pjesmu Miley Cyrus "Flowers", čime je vjerojatno htjela poručiti da se već godinama pridržava poruke iz pjesme.

Linker
24. travanj 2024 10:46