Urnebesno

Slavna glumica pripremila govor uz pomoć ChatGPT-a: AI ju je zamijenio s Juliom Roberts

Dodjela nagrada WSJ Magazine Innovator Awards bila je puna iznenađenja - od govora Julije Louis-Dreyfus kojeg je napisala umjetna inteligencija i ona ga bez izmjena pročitala pa sve do Kylie Jenner i Timotheeja Chalameta koji su na crveni tepih došli odvojeno.

"WSJ Magazine Innovator Awards" svake godine okupi mnogobrojne zvijezde i to kako bi im odali priznanje za njihov doprinos kreativnoj industriji i to u sedam različitih kategorija od zabave do dizajna. Na gala večeri u New Yorku ove godine nagrade su osvojili između ostalih redatelj i producent Martin Scorsese, Kylie Jenner, koja je dobila nagradu za svoj modni brend Khy, glumica Julija Louis-Dreyfus, ali i glazbenica SZA između ostalih.

Za neslužbeni hit večeri pobrinula se komičarka Julia Louis-Dreyfus, koja je pri preuzimanju nagrade priznala kako je govor napisala uz pomoć ChatGPT-a. Naime, AI je zamijenio filmove u kojima je Dreyfus glumila s njezinom kolegicom Julijom Roberts, a Richarda Dreyfussa - s kojim nije ni u kakvom srodstvu - proglasila njezinim djedom. Da stvar bude još bolja AI je zamijenio riječi "inovator" i "investitor".

image

Julia Louis-Dreyfus

DIA DIPASUPIL GETTY IMAGES VIA AFP

"Dame i gospodo, cijenjeni gosti i kolege "investitori", ovo je za mene trenutak duboke i iskrene zahvalnosti jer prihvaćam nagradu Wall Street Journala za investitora", započela je glumica govor. "Zahvaljujem svojoj obitelji i timu koji stoje iza mojih investitorskih uspjeha i strategija od Mystic Pizze i Erin Brockovich", nastavila je govor glumica najpoznatija po ulogama u hit seriji "Seinfeld" i "Veepu". Publiku i goste njezin je govor odlično zabavio jer se neki nisu mogli prestati smijati.

"Zahvaljujem Vam se svima na ovoj nevjerojatnoj časti koju dijelim s djedom Richardom Dreyfussom, zvijezdom filma ‘Ralje‘", dodala je glumica otkrivši tako da joj je umjetna inteligencija pomiješala i obiteljsko stablo.

@wallstreetjournal “As an Entertainment Innovator, I am very, very busy innovating,” said Julia Louis-Dreyfus at WSJ. Magazine’s 2023 Innovator Awards. “So I did what any other innovator worth her salt would do: I turned to Chat GPT-4.” #julialouisdreyfus #jld #chatgpt #tech #ai #speech #wsjinnovators #wsjmagazine #wsj #wallstreetjournal #thewallstreetjournal ♬ original sound - The Wall Street Journal

Osim, Julijinog govora, top tema su bili i Kylie Jenner i njezin dečko Timothee Chalamet. Naime, par nije zajedno došao na crveni tepih ispred slavnog muzeja MOMA, no u dvorani su ipak sjedili jedno kraj drugog.

Chalamet i Jenner su se i modno uskladili - oboje su odabrali potpuno crni look. Kylie se odlučila za kombinaciju s potpisom modne kuće Ferragamo, a korzet od lateksa dodatno joj je naglasio vitak struk.

image

Timothée Chalamet i Martin Scorsese

DIA DIPASUPIL GETTY IMAGES VIA AFP
image

Kylie Jenner

DIA DIPASUPIL GETTY IMAGES VIA AFP

Korzet je Kylie uparila s dugom suknjom. Od nakita se odlučila za zlatne naušnice i elegantnu narukvicu. Timothee se odlučio za jednostavan, ali sofisticiran izgled u crnom odijelu brenda Dolce & Gabbana.

Podsjetimo, glasine o vezi glumca i reality zvijezde započele su ovog travnja, no par je svoju vezu držao u privatnosti sve do Beyonceinong koncerta u rujnu u Los Angelesu kada su ljubili i grlili u VIP loži. Nekoliko dana nakon toga, par je zajedno došao gledati finale US Openu gdje se također nisu skrivali. Ipak, crveni tepih i ovog puta su preskočili.

Linker
15. travanj 2024 06:20