Seks joj nije prioritet.

 ANTHONY BEHAR/DDP USA/PROFIMEDIA
Sreća i seks

Slavna glumica otkrila da nije imala intimni odnos od 2016. godine: ‘Ne treba mi seks‘

U svom blogu napisala je kako je konačno doživjela prosvjetljenje da ljubav i seks jednostavno nisu ista stvar.

U svom blogu napisala je kako je konačno doživjela prosvjetljenje da ljubav i seks jednostavno nisu ista stvar.

Za sreću nije potreban seks, tako barem tvrdi holivudska glumica Drew Barrymore. Izjavu je potkrijepila iznenađujućim priznanjem u svom blogu: nije bila u vezi (nije se seksala?) od 2016., kada se rastala od sad već bivšeg supruga Willa Kopelmana.

Svjesna da će njena nova objava izazvati čuđenje i znatiželju, glumica čiji je podcast "Drew Barrymore Show" vrlo popularan jer joj u studio dolaze kolege i otkrivaju malo znane detalje o sebi, pojasnila je što misli. Razvod ju je učinio vrlo opreznom u privatnom životu, a prioritet joj je odgoj kćeri Olive i Frankie koje je dobila u braku s Kopelmanom, savjetnikom za umjetnost u zabavljačkoj industriji te glumcem.

"Odgajam ih da postanu snažne i vole sebe. Sada sam u fazi da su mi bitne druge stvari, no ne isključujem mogućnost ući u vezu u bliskoj budućnosti. Dakle, nisam osoba kojoj je prijeko potreban seks", napisala je u objavi koju prenosi Page Six.

Nije to prvi put da otvara škakljivu temu. Dok je u svojoj emisiji pričala o tome kako je njen kolega, Andrew Garfield, zvijezda filma "Čudesni Spider Man" otkrio da je proveo pola godine u celibatu, izjavila je:"Pitam se što nije u redu sa mnom jer mi se ne čini da je šest mjeseci bez seksa tako dugo razdoblje?" Dodala je da, što se nje tiče, mogu proći godine bez akcije po tom pitanju. Sada je u blogu pojasnila zašto to misli.

"Naučila sam da intimnost ne znači automatski ljubav. Radila sam na sebi, učila sam što znači biti roditelj, krivudala sam tražeći pravi put. Bila sam uplašena hoću li ispuniti očekivanja, od mene se očekivalo da brzo učim u hodu. Ne mrzim seks nego sam konačno doživjela prosvjetljenje da ljubav i seks jednostavno nisu ista stvar", zaključila je glumica.

Linker
26. travanj 2024 02:23