Preslatki!

Slatko iščekivanje: Omiljena glumica uživa u blagdanima na svježem zraku uz svog dragog

Dvoje glumaca u svibnju su otkrili da su u vezi, a prije dva mjeseca i da iščekuju dijete, sada su blagdanskim fotografijama pokazali kako uživaju.

Zvijezda koja je osvojila srca gledatelja diljem svijeta ulogom u sitcomu "Teorija velikog praska" Kaley Cuoco priprema se za najvažniju ulogu, onu majčinsku. Ove zime uz svog partnera Toma Pelphreya itekako uživa. Nakon što je nedavno proslavila 37. rođendan, sada uživaju na svježem zraku, u ležernim izdanjima. Par i sada stvara uspomene sa svojom djevojčicom.

Glumac je na svom Instagramu podijelio pregršt fotografija koje su nastale na očito jako zabavnom snimanju "trudničkih fotografija". Pozirali su nasmijani, odjeveni u tople zimske pulovere, pozirali uz polje, na trijemu, uz bor, na kauču, čak i u staji. Nasmijani i opušteni, Kaley i Tom uživaju u svojoj seoskoj idili.

Ona je za ovu priliku odjenula pravu zimsku suknju u boji senfa s cvijetnim uzorkom, preko koje je navukla dolčevitu u neutralnoj boji devine dlake, dok je pak Pelphrey za zimski foto session odabrao jednostavni džemper svijetle sivo-plave boje i crne hlače.

Par je pozirao s Djedom Božićnjakom ispred okićene jelke, a nanizali su i privatne snimke iz obiteljskog doma, s članovima obitelji. Kasnije je glumica objavila profesionalne fotografije snimljene istog dana.

image

Kaley Cuoco i Tom Pelphrey u listopadu 2022. otkrili su da čekaju svoje prvo dijete

PLANET/PROFIMEDIA

Kaley je njihovu vezu obznanila svijetu objavom na Instagramu u svibnju ove godine. Tada je objavila niz fotografija među kojima su i Polaroidi s njihovog odmora na planinama. "Život u posljednje vrijeme. Sunce se probija kroz oblake, zlatne zrake prodiru mi u oči i srce, žute zrake razbijaju sivilo", napisala je Cuoco.

Linker
19. travanj 2024 23:54