TOM NICHOLSON/SHUTTERSTOCK
samozatajan

Skrivao se od javnosti: Zayn Malik se nakon pet godina prvi put pojavio na crvenom tepihu

Član nekada planetarno popularne grupe One Directions izbjegava javna događanja pa je mnoge iznenadio svojim dolaskom na pariški Tjedan mode.

Član nekada planetarno popularne grupe One Directions izbjegava javna događanja pa je mnoge iznenadio svojim dolaskom na pariški Tjedan mode.

Za razliku od svoje bivše partnerice, planetarno popularne Gigi Hadidi s kojom ima trogodišnju kćerkicu Khai, pjevač i glazbenik Zayn Malik vješto izbjegava pojavljivanje u javnosti. Crvenim tepihom zadnji put je prošetao u svibnju 2019. kada je prisustvovao premijeri filma “Aladdin” u Los Angelesu, a sada se na iznenađenje mnogih pojavio na Tjednu mode u Parizu. Prvo je snimljen na modnoj reviji modne kuće Kenzo uz glazbenika Pharrella Williamsa, Sidneya Toledana, bivšeg izvršnog direktora Christian Diora i pjevačicu Ritu Oru.

image

Na Kenzovoj reviji nosio je debelo odijelo od tvida s raskopčanom košuljom

TOM NICHOLSON/SHUTTERSTOCK

Zayn Malik privatno je velik zaljubljenik u modu. Tako je na Kenzo reviju stigao u tamnoplavom statement odijelu od tvida i bijelom košuljom koju nije zakopčao do kraja pa se lijepo vidjela njegova velika tetovaža koja mu prekriva cijeli vrat. Te večeri dogodio se i mali incident koji je za njega ipak dobro završio. Naime, nespretni vozač koji je ispred dvorane gdje se održavala revija vozio unatrag, nepažnjom je pjevaču prešao preko stopala, no na svu sreću bez ozljeda. Jer je već sutradan širokog osmijeha stigao na reviju modne kuće Valentino, za tu je priliku odijeven u crno odijelo s natpisom - Mi smo toliko stari da smo ponovo postali mladi. Osim toga pokazao je i novu frizuru. Naime, Zayn je očito u Parizu stigao i frizeru koji mu je napravio novi look koji je oduševio fanove.

image

A na Valentinovu reviju stigao je u odijelu s porukom

TOM NICHOLSON/SHUTTERSTOCK

Član nekad planetarno popularnog boy benda One Direction 2017. dizajnirao je ‘capsule‘ kolekciju za modnu kuću Versace, a u lipnju 2022. najavio je lansiranje vlastite limitirane kolekcije Paynt by Zayn. Radilo se uglavnom o majicama s dugim i kratkim rukavima, čarapama pa i šalicama za koje je sam osmišljavao printane crteže.

image

S manekenom Gigi Hadid bio je pet godina u vezi

HAHN LIONEL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
28. travanj 2024 15:13