Idilični trenuci

Skladna obitelj: Blanka Vlašić sa sinčićem Mondom i trojicom braće uživa krstareći Jadranom

Blankina nova objava na Instagramu prikupila je puno pozitivnih komentara pratitelja, što na račun predivne hrvatske obale, što na račun Blankine vitke linije.

Blanka Vlašić, proslavljena hrvatska atletičarka, uživa s obitelji na krstarenju, što se može vidjeti po njezinoj najnovijoj objavi na Instagramu. U idiličnim trenucima, koje provodi negdje uz dalmatinsku obalu, vidimo je kako se zabavlja sa sinčićem Mondom kojeg je dobila u braku s belgijskim sportskim novinarom Rubenom Van Guchtom. Na fotografijama se vide i Mondovi ujaci, odnosno Blankina mlađa braća – Marin, Luka i Nikola - dok Rubena i Blankinih roditelja, Joška i Venere, nema na fotografijama. No, netko od njih sigurno je bio iza fotoaparata, a Ruben je vrlo brzo reagirao na supruginu objavu te komentirao: „Sretni mama i Mondo. Veliko srce!”

Podsjetimo, Blanka Vlašić rodila je sina Monda 8. studenog prošle godine, točno na svoj 39. rođendan, pa je taj datum postao datum najvećeg obiteljskog slavlja. Njezina nova objava prikupila je još puno pozitivnih komentara pratitelja, što na račun predivne hrvatske obale, što na račun Blankine vitke linije koju je istaknula u jednodijelnom kupaćem kostimu. Nekadašnju skakačicu u vis vidimo kako nosi Monda u naručju, kako se sunča na palubi te kako uživa u različitim morskim radostima, a prikazala nam je i što sportska obitelj Vlašić ima na jelovniku dok krstari Jadranskim morem.

Linker
01. travanj 2024 17:51