Isklesani trbušnjaci

Sjećate li se njega? Bio je omiljeni glumac generacije, evo čime se bavi danas

Prije dvadesetak godina gotovo svaka tinejdžerica imala je njegov poster u svojoj sobi, a zatim se, nakon uloge kojom se proslavio, povukao iz javnosti. Možda će ovu godinu obilježiti njegov comeback!

Početkom dvijetisućitih godina, glumac Chad Michael Murray bio je na vrhuncu slave. Proslavio se ulogom u teen seriji "Gilmorice", a nakon toga ga je uloga Lucasa Scotta u popularnoj seriji "One Tree Hill" lansirala u zvijezde. Činilo se kao da je Hollywood dobio nasljednika Brada Pitta, a Chad je bio jedan od najpoželjnijih glumaca svoje generacije. U istom periodu ostvario je uloge u teen filmovima "Pepeljuga" s Hilary Duff te "šašavi petak" u kojem je glumio s Lindsay Lohan.

image


Chad Michael Murray

WARNER BROS/VILLAGE ROADSHOW P/AFP/PROFIMEDIA WARNER BROS/VILLAGE ROADSHOW P/AFP/PROFIMEDIA

"One Tree Hill" ima devet sezona, a glumac je seriju iznenada napustio u šestoj, navodno jer je tražio veći honorar, što nije dobio. Nakon toga, ostvario je nekoliko glumačkih uloga, no zapravo je nestao sa glumačke scene. U međuvremenu, oženio se kolegicom Sarom Roemer 2015. godine, par je dobio dvoje djece i žive povučenim životom. A njegova supruga upravo je vratila pažnju javnosti na svog supruga.

Naime, Sara je na Instagramu podijelila video na kojem joj Chad šapuće "volim te", u trenerici i bez majice. Video je pokazao njegovu isklesanu figuru i trbušnjake, pa su se u komentarima nanizali komentari o dobroj fizičkoj formi 41-godišnjeg glumca. Chad Michael Murry trenutno snima dramsku seriju "Sullivan‘s Crossing" koja je rađena po romanu Robyn Carr te je premijeru doživjela u ožujku ove godine, a glumac je tijelo doveo u formu za potrebe uloge - ili se sprema za neku novu. Inače, prije ove uloge, Michael Murry glumio je sporedne uloge u manje poznatim filmovima - "Fortress", "Preživjeti noć" te seriji "Riverdale".

Za vrijeme snimanje "One Tree Hilla", ostvario je romansu s kolegicom sa seta - Sophijom Bush koja je u seriji utjelovila Brooke Davis. Obožavatelji su bili oduševljeni romansom omiljenih junaka iz serije koja se preselila i u stvaran život, no ona nije potrajala dugo. Nakon nekoliko mjeseci veze par se vjenčao i zatim za pet mjeseci zatražio rastavu. Tek godinama nakon prekida, Chad je priznao da je bio slomljen nakon njihovog prekida, a da će teško voljeti nekog drugog kao njega priznala je i glumica. Nakon Sophije ljubio je Kenzie Dalton sedam godina, a zatim se skrasio sa Sarom Roemer koja je najpoznatija po ulozi u psihološkom filmu "Disturbia" iz 2007. godine.

Linker
19. travanj 2024 18:04