Britney je ušla u značajni klub

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Značajan uspjeh

Sjećate li se hita Britney Spears? Toxic joj je osigurao elitno mjesto

Riječ je o izvođačima čije su pjesme dostigle milijardu streaminga: impresivnu brojku dostigao je njen hit "Toxic" iz 2003., a isti dan u klub je ušla i Taylor Swift s pjesmom "Anti-Hero".

Riječ je o izvođačima čije su pjesme dostigle milijardu streaminga: impresivnu brojku dostigao je njen hit "Toxic" iz 2003., a isti dan u klub je ušla i Taylor Swift s pjesmom "Anti-Hero".

Nekoliko dana nakon što je s američkim glazbenikom Will.i.am-om, frontmenom benda "Black Eyed Peas", objavila duet "Mind Your Business", Britney Spears pridružila se prestižnom Spotifyevom "Billions Club". Riječ je o izvođačima čije su pjesme dostigle milijardu streaminga, a impresivnu brojku dostigao je njen hit "Toxic" iz 2003.

Premda je posljednji album objavila prije sedam godina, Britney je prisutna na playlistama fanova što joj je omogućilo pridružiti se elitnom klubu izvođača čije pjesme imaju milijardu streaminga: od grupe ABBA (pjesma "Dancing Queen") do Whitney Houston (pjesma "I Wanna Dance With Someone") i Nirvane (pjesma "Smells Like Teen Spirit").

Da je, kojim slučajem, Kylie Minogue prihvatila istu pjesmu – "Toxic" joj je ponuđen prije Britney – danas bi možda ona bila članica elitnog Spotifyjevog kluba, piše Daily Mail.

Istog dana kad je nekadašnja pop princeza postigla značajan uspjeh, isto je učinila i Taylor Swift. I ona je ušla u "Billions Club" zahvaljujući pjesmi "Anti-Hero" iz 2022. Uspjeh pjesme "Toxic" mogao bi ponoviti sljedeći najemitiraniji hit Britney Spears na Spotifyu, "Baby One More Time" s nešto više od 650 milijuna streamova. Brojka bi mogla značajno porasti u listopadu ove godine, kada bi u knjižare trebali stići njeni memoari "The Woman in Me". Izdavač Gallery Books najavio je da knjiga izlazi 24. listopada dodajući da se radi o "zapanjujuće dirljivoj priči o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi, pripovijesti žene koja je priča pod vlastitim uvjetima".

Linker
26. travanj 2024 07:57