Pune ruke posla

Sinčić Marka Livaje je zabavio sve okupljene na utakmici, Iris ga morala loviti

Utakmicu Hajduk - Šibenik pratila je Iris Livaja sa sinom Lorenzom kojem se nije dalo mirno sjediti cijelu utakmicu.

Kapetan Hajduka Marko Livaja na posljednjem nogometnom okršaju imao je potporu najvjernijih obožavatelja. U dresovima Hajduka, Marka su pratili supruga Iris te njihov sin Lorenzo, a fotografi su zabilježili simpatične trenutke majke i sina. Naime, Lorenzo je krenuo šetati po stadionu i bježati od mame, pa je Iris imala pune ruke posla.

image
ANTE ČIZMIć CROPIX
image
ANTE ČIZMIć CROPIX

Uz dvogodišnjeg sina Lorenza, par Livaja prije šest godina dobili su kćer Elizabetu. Par je nakon osam godina veze odlučio stati pred oltar, a učinili su to prije godinu dana, u crkvici na Sustipanu, dok je slavlje nastavljeno u restoranu Adriatic. Početkom svibnja Iris je emotivnom objavom čestitala svom suprugu prvu godišnjicu braka te je podijelila više zajedničkih fotografija.

image

Marko Livaja na utakmici sa djecom

RONALD GORŠIĆ CROPIX

"Jednom davno... Postala sam tvoja i ti si postao moj. Sretna prva godišnjica, ljubavi", napisala je uz fotografije iz vjenčanog albuma. Inače, Marko i Iris omiljeni su kod splitske publike upravo jer se on uz njezinu podršku nakon 11 godina odlučio vratiti u Split i zaigrati za domaći klub.

Linker
24. travanj 2024 15:45