Sienna Miller

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
sjajna godina

Sienna Miller rodila je drugo dijete: Ona i partner Oli Green u tajnosti su dobili djevojčicu

Glumica je prije samo mjesec dana pozirala za britanski Vogue i otkrila kako će ona i njezin 15 godina mlađi dečko dobiti kćerkicu.

Glumica je prije samo mjesec dana pozirala za britanski Vogue i otkrila kako će ona i njezin 15 godina mlađi dečko dobiti kćerkicu.

Sienna Miller je rodila drugo dijete, ekskluzivno je doznao Daily mail i to nakon što su glumicu snimili u šetnji s nedavno rođenom kćerkicom. Siennu su paparazzi ‘uhvatili‘ u Londonu u šetnji s njezinim 15 godina mlađim dečkom glazbenikom Olijem Greenom. Otišli su po kavu, a sve to u društvu svoje kćerkice koju je Sienna nosila u klokanici. To im je prvo zajedničko dijete, no 42-godišnja glumica već ima 10-godišnju kći Marlowe, iz prethodne veze s glumcem Tomom Sturridgeom. Zasad nije poznato kad je Sienna rodila, no njezina trudnoća otkrivena je lani u kolovozu kad su je snimili na plaži, a jasno se nazirao trudnički trbuščić. U prosincu je Sienna pozirala za britanski Vogue i prvi put govorila o svojoj trudnoći, otkrivši da će dobiti djevojčicu.

image

Sienna Miller u rujnu je bila na gala večeri Vogue World i jednostavno očarala sve sjajnim stylingom

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

Tada je rekla kako nisu planirali dijete, ali je dodala kako se sada osjeća puno "psihički spremnijom" nego s prvim djetetom. Dodala je i kako je njezina kći Marlowe već neko vrijeme željela brata ili sestru.

S obzirom na to da je po drugi put ostala trudna u 42. godini, ovom se prilikom odlučila osvrnuti na kritike zbog, kako često zna čuti, kasnije trudnoće. Otkrila je da se često susreće s negativnim komentarima o svojim godinama, ali njih je odlučila ignorirati, a nerijetko se i šali na vlastiti račun.

‘‘Nema mi druge, moram se šaliti. Iako bih uistinu voljela doći do toga da ne osjećam potrebu pravdati se drugima što sam starija mama i što ću dobiti bebu s 42 godine, ne mogu. Šalom zapravo pokušavam ostaviti dojam da se lako nosim s predrasudama", rekla je tada lijepa glumica.

image

Sienna Miller je sreću pronašla u 27-godišnjem Oliju Greenu

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK

Usput je progovorila i o teškim trenucima koje je proživljavala kada je rodila Marlowe. Naime, glumica je željela roditi prirodnim putem, ali su se stvari zakomplicirale pa su se njezini planovi u posljednji tren promijenili. To ju je, objašnjava, užasno razočaralo zbog čega se osjećala kao loša majka.

‘‘Naime, Marlowe sam silno željela roditi prirodnim putem, kod kuće, sa svojom sestrom kao doulom. No sve se zakompliciralo pa su mi planovi propali. Umjesto poroda kod kuće, rađala sam u bolnici više od 27 sati i na kraju svejedno završila na hitnom carskom rezu. To me baš jako pogodilo jer sam od samog početka osjećala da nisam majka kakva sam željela i trebala biti‘‘, rekla je glumica.

Zasad nije poznato je li drugo dijete možda rodila kod kuće, kao ni točan datum kada je djevojčica rođena, no Sienna i njezin partner Oli, definitivno su odlično započeli novu godinu.

Linker
27. travanj 2024 04:11