Sienna Miller

 PROFIMEDIA
Iznenađenje

Sienna Miller čeka drugo dijete s 15 godina mlađim: Fotke u bikiniju otkrile su trbuščić

Glumica je majka 10-godišnje djevojčice Marlowe, a sada su objavljene fotografije u kupaćem kostimu otkrile da očekuje drugo dijete.

Glumica je majka 10-godišnje djevojčice Marlowe, a sada su objavljene fotografije u kupaćem kostimu otkrile da očekuje drugo dijete.

Sienna Miller je trudna - 41-godišnja glumica uhvaćena je na plaži na Ibizi s vidljivi trbuščićem, a iako još nije službeno potvrdila i više je nego jasno da će po drugi put postati majka. Vijest je to koju su već objavili strani mediji, a ekskluzivne fotografije objavio je magazin People.

Miller trenutno odmara na Ibizi s partnerom Olijem Greenom, a zajedno su viđeni i u St. Tropezu gdje su ih fotografi snimili dok su uživali u obiteljskim trenucima na brodu. Glumica je majka desetogodišnjakinje Marlowe koju je dobila s glumcem Tomom Sturridgeom, s kojim je bila u vezi od 2011. do 2015. godine.

image

Na odmoru ovoga ljeta kada njezina trudnoća još nije bila službena

ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glasine da je Sienna u vezi s 26-godišnjim Greenom počele su u veljači prošle godine kad su zajedno viđeni u New Yorku, a nedugo nakon toga vezu su i potvrdili na dodjeli filmskih nagrada BAFTA. Tada su zajedno napustili Royal Albert Hall u Londonu. Iste godine glumica je za časopis Elle otvoreno progovorila o pritisku vezanom za širenje obitelji, nakon što je navršila četrdesetu. Priznala je da je bila pod pritiskom nove trudnoće, ali je isto tako navela koliko je priroda okrutna prema ženama u tom desetljeću te da je ulaskom u 40-e dala zamrznuti jajašca, za svaki slučaj.

image
RON ADAR/SHUTTERSTOCK

Jednom je prilikom komentirala i majčinstvo te izjavila da joj je kćerka Marlov pravo ogledalo. "Kad odgajaš dijete vidiš aspekte svog karaktera u toj osobi, reflektiraju ti se, i to je veza s najvećom ljubavi koju imam" rekla je tada. "Poznaje me i ja poznajem nju. Vrlo je tvrdoglava što je nalik meni. Vidim ju kao vlastitu osobu, ali istovremeno vidim i genetske poveznice. Ona je raj, moje dijete.", izjavila je glumica.

Linker
28. travanj 2024 04:27