Sia Furler

 ROBERTO TUERO/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK
Sasvim iskrena

Sia otkrila da je "otišla pod nož" i kojem se tretmanu podvrgnula: "Nesigurna sam kao i većina"

Udebljala se nakon terapije lijekovima zbog problema sa štitnjačom i odlučila smršaviti uz pomoć estetske kirurgije, koja je jesenas pomogla ‘ispeglali‘ bore na licu.

Udebljala se nakon terapije lijekovima zbog problema sa štitnjačom i odlučila smršaviti uz pomoć estetske kirurgije, koja je jesenas pomogla ‘ispeglali‘ bore na licu.

Australska pop zvijezda Sia požalila se prošlog vikenda kako je nekoliko mjeseci morala koristiti medikamentoznu terapiju zbog problema sa štitnjačom. Na sreću, riješila je zdravstveni problem, ali lijekovi su joj, kaže, prouzročili novi problem.

"Morala sam uzimati lijekove zbog kojih sam se jako udebljala što jednostavno ne mogu riješiti vježbanjem, stoga sam danas otišla na liposukciju", napisala je na X-u (bivšem Twitteru).

Glazbenica čije je puno ime Sia Furler nastoji biti iskrena s fanovima. Potrudila se pojasniti razlog koji ju je naveo na drastičan korak. "Sretna sam što imam resurse promijeniti svoj izgled i kad me vidite da ponovno izgledam sjajno, želim da znate da to nisam postigla promjenom prehrane i vježbanjem.

Nesigurna sam kao i većina, to što sam javna osoba uzrokuje mi tjeskobu. Odlučila sam poboljšati izgled jer imam problem zbog načina na koji doživljavam sebe", napisala je 47-godišnja autorica hita "Unstoppable". Poznata je i po dvobojnoj vlasulji kojom zaklanja lice: u početku je tako htjela zaštitila svoju privatnost, a potom je gusti "slap" kose dužine do ramena postao njen zaštitni znak na sceni.

"Ne želim biti slavna ili prepoznatljiva. Ne želim da me kritiziraju zbog načina na koji izgledam na internetu. Već nekoliko godina pišem pjesme za pop zvijezde, sprijateljila sam se s njima i vidjela kakav im je život. To nije nešto što želim sebi", rekla je 2015. voditelju Chrisu Connellyju u emisiji ABC-ja "Nightline".

Australka je u listopadu ove godine bez oklijevanja otkrila i da je bila na faceliftingu, piše Page Six. "Dobila sam nevjerojatan facelift od dr. Taleija. On je nevjerojatan i radi toliko dobrih stvari posla ne samo za pop zvijezde", objasnila je osebujna pjevačica koja se ranije ove godine, udala za dečka Dana Bernada na intimnoj svadbenoj ceremoniji u Italiji sa "samo četiri" uzvanika, ne računajući mladence.

Mladenka je na ceremoniji održanoj u svibnju, u vili Domenica Dolcea i Stefana Gabbanea u Portofinu, blistala u vjenčanici od svijetloružičaste čipke sirena kroja, s tri četvrt rukava s visokim ovratnikom i odgovarajućim prozirnim velom. Njezin suprug odabrao je svijetli smoking sa svilenim pojasom i leptir mašnom.Pjevačica se trudila zadržati njihovu vezu privatnom stoga je na svom Instagram storyju prošle godine podijelila samo jednu zajedničku fotografiju. Da su zajedno, otkrilo se krajem 2021., na premijeri remakea mjuzikla "West side story". I danas žive vrlo povučeno, pjevačica stoga nije otkrila što njezin suprug misli o estetskim zahvatima kojima se podvrgnula.

Linker
26. travanj 2024 00:02