UŽIVAJU NA ODMORU

‘Shuputashiani preuzimaju Dubai‘: Maja i Bloom uskladili outfite, nova frizura oduševila fanove

Pjevačica i njezina obitelj posljednjih dana odmaraju u Dubaiju, a maleni Bloom ponovno je postao glavna zvijezda maminog Instagrama.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov, njezin suprug Nenad te sinčić Bloom u utorak su otputovali na odmor u Dubai. Maja je na društvenim mrežama pokazala raskošni apartman u kojem obitelj odsjeda, a otkrila je i niz luksuznih lokacija koje su posjetili.

Šuput se u više prilika modno uskladila s malenim Bloomom i pritom raznježila svoje pratitelje na društvenim mrežama. Na plaži su pozirali u plićaku u kupaćim kostimima sa životinjskim uzorkom, a od sunca su zaštitili "bucket" šeširima.

"Shuputashiani preuzimaju Dubai", poručila je Maja u opisu fotke.

Pokazala je i kako se Bloom igra u pijesku, a nakon brčkanja na red je došla večera u elitnom restoranu.

image

Maja Šuput Tatarinov

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

Idućeg jutra Tatarinovi su uživali u šetnji gradom te su ponovno iskoristili priliku za obiteljsko fotografiranje u usklađenim modnim kombinacijama. Pjevačica je obukla jednodijelni kupaći kostim s bijeli ogrtač i crveno-bijelim prugicama, dok je Bloom je nosio majicu s istim uzorkom i bijele hlačice.

image

Maja Šuput, Bloom i Nenad

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

Također, Maja je pokazala i novu Bloomovu frizuru - njegove je nestašne kovrče splela u dvije pletenice. Na jednoj od fotografija pridružio im se i tata Nenad, koji je pozirao u bijeloj košulji i sivim kratkim hlačicama.

image

Bloom s pletenicama

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT
Linker
19. travanj 2024 18:18