SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Teški dani

Sharon Stone na meti opsjednutog obožavatelja: Mađarski vojni veteran tvrdi da su imali sina

Maltretirao je i njenu sestru Kelly Stone, njihovog starijeg brata Michaela Stonea a pokušava doći i do njihove 90-godišnje mame, stoga je glumica u strahu za obitelj povukla drastičan potez.

Maltretirao je i njenu sestru Kelly Stone, njihovog starijeg brata Michaela Stonea a pokušava doći i do njihove 90-godišnje mame, stoga je glumica u strahu za obitelj povukla drastičan potez.

Obožavatelji katkad prijeđu granicu, iskonstruiraju priče u kojima dijele život s osobom za kojom toliko žude - no strah koji osjeća američka glumica Sharon Stone zbog uhođenja bivšeg veterana mađarske vojske Sandora Borosa, nadilazi otprije poznate slučajeve uhođenja i nametljivog ponašanja.

Sandor Boros je uvjeren da je američka glumica bila njegova zaručnica kada joj je bilo 28 godina i da su imali tajnog sina, tragično stradalog Jasona koji je umro u navodno čudnim okolnostima kada je bio mali. Uvjeren je da glumica od njega krije "istinu", a on pošto-poto želi istjerati načistac što se desilo s njihovim sinom.

Holivudska zvijezda zgrožena je upornošću kojom se veteran pokušava ugurati u njen život, ali i život njene sestre, 62-godišnje Kelly Stone te njihove 90-godišnje mame Dorothy Stone, a mađarski veteran na miru ne pušta ni Michaela Stonea, starijeg brata filmske zvijezde.

image

Holivudska glumica sa sestrom Kelly

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

"Kad mi je otvorio vrata, pokušao sam mu objasniti svoju situaciju i pitao za Sharoninu adresu u Los Angelesu, kako bih razgovarao s njom. Bio je nepristojan. Kad sam pitao gdje Sharon stanuje, Michael je htio nazvati policiju! I on je mislio da sam kriminalac", pojadao se nesretnik u jednom od brojnih mailova upućenih zvijezdi filmova "Sirove strasti" i "Totalni opoziv".

Osim što joj šalje nametljive poruke i pisma, nadzorne kamere postavljene ispred kuće sestre glavne glumice snimile su ga dok ju je vrebao. Bilo je to tri mjeseca nakon što je obitelj pogodila nenadana smrt Sharoninog mlađeg brata Patricka: u veljači ove godine podlegao je srčanom udaru.

Posljednji e-mail, veteran je poslao Sharon Stone 15. listopada, rekavši kako pokušava saznati njezinu adresu tako što je pronašao adrese članova njezine obitelj i želi da mu otkriju kako je može pronaći. U subject e-maila upisao je riječ "anđeo" i potpisao ga je "Yours Sandor xoxox".

image

Kelly i Sharon Stone s majkom 2012.godine

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Ovo nije prvi put da ima problema s obožavateljima koji je prate: prije osam godina maltretirao ju je još jedan zaluđeni fan. Dobio je petogodišnju zabranu približavanja, a kada je istekla, na sreću ju je pustio na miru.

Ovaj put je glumica povukla drastičan potez jer joj je dosta maltretiranja: angažirala je privatnog detektiva Paula Baresija. Poznat je po tome što diskretno rješava delikatne probleme zvijezda zabavljačke industrije. Katkad ima posla s holivudskim facama koje njegov posao zamijene za mafijaški. Detektiv je, naime, tvrdio da ga je pokušao unajmiti Johnny Depp kako bi uoči čsuđenja "iskopao" prljavštinu o njegovoj bivšoj supruzi, Amber Heard.

Ukratko, Baresi je za samo 72 sata ušao u trag opsjednutom Mađaru: otkrio je njegov broj mobitela i locirao ga je u londonskoj zračnoj luci, baš se spremao letjeti u domovinu. Uljudno se predstavio i upitao Sandora Borosa ima li fotografije sa Sharon iz razdoblja kada su, navodno, bili zajedno ili barem njezina pisma. Ovaj je odvratio da nema, ali je odlučno ponavljao detektivu da "ne laže".

"Pokušavam ih sve kontaktirati jer očajnički želim otkriti što se desilo našem sinu. Moram razgovarati sa Sharon. Imamo sina. Ubijen je 1986. Nemam nikakvu smrtovnicu. Ne šalim se, stvarno sam ozbiljan", ispucao je detektivu. Zanimljiv detalj je to da se u jednom od pisama užasnutoj glumici osvrnuo na svoje psihičko stanje. "Sada mi je bolje", ustvrdio je.

Istražitelj je u kratkom razgovoru za Daily Mail potvrdio da radi na slučaju opsjednutog obožavatelja Sharon Stone i dodao kako je Sandor Boros bio ljutit jer je, eto, pronašao njegov broj mobitela.

image

Glumicu budno čuva tjelohranitelj

SIMONE COMI/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK

"Znao je da znam gdje se nalazi i da ga imam. Rekao je da više ne planira doći u Ameriku. Samo je htio znati o svom sinu", ispričao je istražitelj. Dodao je da mu je progonitelj Sharon Stone još rekao da je njegov otac poznavao Sharoninu majku Dorothy. Tvrdio je da su bili prijatelji. Na kraju trilera koji je potresao obitelj Stone, istražitelj vjeruje da je Sandor Boros shvatio da nema smisla pokušavati doći do glumice. "Trenutno nije prijetnja, ali ne možete biti sigurni", zaključio je detektiv.

Linker
30. travanj 2024 08:54