prisilna dijeta

Shaquille O‘Neil zabrinuo fanove fotografijom iz bolničkog kreveta

Slavni američki košarkaš zbog lošeg zdravlja pokušava skinuti 30 kilograma, a prošli vikend završio je i na operaciji kuka.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena nedavno objavljenom fotografijom iz bolničkog kreveta zabrinuo je svoje obožavatelje, no ubrzo je sve pojasnio. Bivša zvijezda NBA lige Shaquille O‘Neal operirao je kuk, a našalio se kako se nitko ne treba brinuti oko njegovog zdravlja jer je samo obavio brazilsko podizanje stražnjice vlastitim salom, takozvani BBL zahvat.

Da ima problema sa zdravljem natuknuo je još krajem prošle godine kada je rekao da zbog loših krvnih nalaza mora skinuti najmanje 30 kilograma do 51. rođendana kojeg je proslavio 6. ožujka. Tada je priznao da mu je uspjelo skinuti samo njih 18. Ovaj gorostas visok 2,16 m koji je u danima sportske slave težio oko 140 kilograma, nakon odlaska u sportsku mirovinu natukao je priličan višak kilograma koji su mu stvarali zdravstvene probleme.

image

Shaquille O‘Neal sa najstarijim sinom Shareefom koji je krenuo očevim stopama

KEVORK DJANSEZIAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Kazao je kako u doba sportske karijere nije pazio što jede, a kada se prestao aktivno baviti sporom navika loše prehrane je ostala, a fizička aktivnost je izostala pa su se kilogrami samo gomilali. Posljednjih mjeseci odrekao se gaziranih sokova i kruha, pije zdrave smoothieje i uzima dodatke prehrani. U svakodnevicu je uveo hodanje od najmanje pola sata dnevno što je preporučio svim gledateljima TV showa Entertainment Tonight u kojem je gostovao uoči svog rođendana.

Kuk je sada zamijenio, a borba s viškom kilograma ostaje. U šali je izjavio da bi želio imati liniju poput svojih vitkih sinova Shareefa i Shaqira kojima je prenio ljubav prema košarci, kako bi zajedno s njima snimio reklamu za donje rublje.

Linker
24. travanj 2024 20:55