BEZ DLAKE NA JEZIKU

Shakira u pjesmi napala Piquea: ‘Dao si Ferrari za Twingo, sretno s mojom zamjenom‘

Iako se nagađalo da je i ranije u svojim stihovima opjevala Piquea, još nikada nije bila toliko direktna kao u najnovijoj pjesmi.

Prošlo je više od pola godine otkako su Shakira i Gerard Pique okončali svoju 11-godišnju vezu, no tenzije između pjevačice i španjolske nogometne zvijezde i dalje se ne smiruju. Nekoliko tjedana nakon prekida, Piquea su snimili u društvu nove djevojke, 23-godišnje studentice Clare Chije Marti, a nedavno su se pojavile snimke koje potvrđuju kako se par počeo družiti i puno prije nego što se mislilo.

Shakira je na najnoviji udarac bivšeg odgovorila u svom stilu - glazbom. Iako se nagađalo da je i ranije u svojim stihovima opjevala Piquea, još nikada nije bila toliko direktna kao u najnovijoj pjesmi, koja zasad još uvijek nema naslov. Riječ je o suradnji s argentinskim DJ-em i producentom Bizzarapom, čiji je video u svega nekoliko sati skupio više od 28 milijuna pregleda na YouTubeu.

"Oprosti, već sam u drugom avionu, ne vraćam se ovamo, ne želim još jedno razočarenje. Toliko si se pravio da si šampion, a kad sam te trebala, pokazao si svoju najgoru stranu", započela je paljbu Shakira, a zatim nastavila s još žešćim refrenom:

"Vučica poput mene nije za početnika. Vučica poput mene nije za tipove poput tebe. Prerasla sam te i zato si s djevojkom poput sebe."

U nastavku pjesme Shakira se u više navrata osvrnula na Piqueovu novu djevojku, a njemu je poručila kako mu se "ne vraća, makar plakao ili molio".

image

Pique i Clara Chia Marti

DAVID OLLER/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Shvatila sam da nisam ja kriva što si kritiziran. Ostavio si me kao svekrvinu susjedu, s novinarima na vratima i dugom u poreznoj upravi. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali si me učinio jačom", samo su neki od oštrih stihova. Ipak, najeksplozivniji dio Shakira je ostavila za kraj.

"Od ljubavi do mržnje samo je jedan korak. Ovuda se ne vraćaj, slušaj me. Bez ljutnje, dušo, želim ti sve najbolje s mojom navodnom zamjenom. Ne znam ni što ti se dogodilo, toliko si čudan da te ne mogu ni razlikovati. Vrijedim kao dvije od 22. Mijenjao si Ferrari za Twingo. Mijenjao si Rolex za Casio. Ideš brzo, uspori. Ah, puno teretane ali vježbajte malo i svoj mozak", poručila je.

Linker
13. travanj 2024 14:22