Gloria produkcija
Mama je mama

Shakira ‘u krilu‘ osobe koja joj znači najviše u životu pokazala koliko je sretna

Nakon drame s bivšim partnerom Gerard Piqué i njegovom obitelji, pjevačica živi "punim plućima", flertuje sa slavnim muškarcima, ali je samo jednoj osobi na svijetu dopušta da ju privuče u krilo.

Nakon drame s bivšim partnerom Gerard Piqué i njegovom obitelji, pjevačica živi "punim plućima", flertuje sa slavnim muškarcima, ali je samo jednoj osobi na svijetu dopušta da ju privuče u krilo.

Iako joj nije bilo lako preseliti se s djecom na dugi kraj svijeta i započeti novi život, Shakira kao da je "prodisala" u Miamiju i počela uživati u životu. Sve polako sjeda na svoje mjesto, puna je poleta, na lice joj se ponovno vratio osmijeh, proljepšala se otkako je prošlost ostavila iza sebe, a promjene na kćeri odobrava i njezina majka Nidija. U trenutku nježnosti, privukla je svoju jedinicu i posjela je u krilo, kao da je Shakira djevojčica kojoj treba nježnost. Trenutak bliskosti majke i kćeri zabilježen je fotoaparatom i podijeljen na Shakirinom profilu na Instagramu.

"Da, dobro ste vidjeli. U mojim godinama još uvijek sjedim mami u krilu!", pohvalila se kolumbijska pop zvijezda u popratnoj objavi.

Majka je i prije drame s bivšim, nevjernim partnerom Gerard Piqueom, kada joj je najviše trebala, odigrala značajnu ulogu u Shakirinom životu. Bila je odlučujući faktor koji je pjevačicu usmjerio prema glazbi i plesu, podržavala ju kada se borila za što bolju poziciju u glazbenoj industriji, ali i hrabrila da uzdignute glave započne novi život, daleko od Barcelone.

image

Kolumbijska pjevačica s roditeljima

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

S osjetno starijim suprugom, Williamom Mebarakom Chadidom, Nidija je dobila samo jednu kćer, Shakiru. No muž joj je "u miraz" donio osmero djece iz prethodnog braka. Bio je udovac kada je upoznao Shakirinu majku, a obitelj su osnovali u Kolumbiji, Nidijinoj domovini.

Kantautorica je odrasla u skladnoj obitelji, stoga je pokušavala iste vrijednosti i sklad prenijeti u obitelj koju je dvanaest godina gradila s bivšom nogometnom zvijezdom. Na kraju ju je iznevjerio, a pokazalo se da je njegova obitelji nikad nije prihvatila. Njegov otac Joan Piqué zatražio je proljetos da se Shakira sa sinovima, osmogodišnjim Sashom i desetogodišnjim Milanom, iseli iz obiteljskog doma u Barceloni ili plaća stanarinu.

Kako izgleda njezin život u Miamiju, popratili su svjetski mediji. Pjevačica je flertovala s holivudskim glumcem, 60-godišnjim Tomom Cruiseom, a kada je ovaj pokazao da bi se rado upustio u vezu, Shakira se naglo ohladila.

image

Osim Lewisu Hamiltonu, pjevačica se sviđa i Tomu Cruiseu

BARNI CRISTIANO/ATP/SPP/SHUTTERSTOCK

Rane iz prijašnje veze još su svježe, trebat će joj više vremena da zacijele. To je zacijelo razlog zbog kojeg uživa u neobaveznom druženju s 38-godišnjim šampionom Formule 1, Lewisom Hamiltonom, ali nije spremna išta ozbiljnije. Izvori bliski Shakiri otkrili su magazinu Hello da su pjevačici "urnebesna" nagađanja o borbi dvojce slavnih udvarača za njezinu naklonost. Zasad se ne želi upetljati u romantičnu vezu ni s Tomom niti s Lewisom. Vrijeme provodi sa sinovima, uživa u surfanju, živi puno sretnije nego posljednjim mjeseci u Španjolskoj i trenutno nije zainteresirana za dejtanje. No, pažnja kojom su je obasuli glumac i pilot Formule 1, značajna je poruka bivšem. Kao da mu želi "reći" što je htio, to je i dobio, neka mu je sretno.

Linker
26. travanj 2024 20:24