CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
javna molba

Shakira se iz Miamija obratila javnosti: ‘Molim vas to kao majka...‘

Slavna pjevačica pokušava zaštiti sinove Milana i Sashu s kojima se nedavno iz Barcelone preselila u Miami, jer su dječaci još u šoku od rastave svojih roditelja i velike medijske pažnje koja je i mališane stavila u prvi plan.

Slavna pjevačica pokušava zaštiti sinove Milana i Sashu s kojima se nedavno iz Barcelone preselila u Miami, jer su dječaci još u šoku od rastave svojih roditelja i velike medijske pažnje koja je i mališane stavila u prvi plan.

‘‘Poštovani prijatelji, novinari i mediji…‘‘, započela je Shakira obraćanje javnosti na svom Instagram profilu kako bi zaštitila svoje sinove Milana i Sashu koji su nakon rastave svojih roditelja došli pod lupu javnosti. Slavna kolumbijska pjevačica nedavno je zauvijek napustila Barcelonu gdje je živjela s nogometašem Gerardom Piqueom s kojim se razišla zbog njegove prevare, a mediji su pratili svaki njihov korak.

‘‘ U ovom trenutku promjena u mom životu kao javne ličnosti, razumljivo je da postoji radoznalost medija za mene i moju obitelji. Ipak, moja djeca, Milan i Sasha, proživjeli su vrlo tešku godinu, istrpjeli su neprestanu opsadu i nemilosrdnu potjeru paparazza i raznih medija u Barceloni. Dok započinju novu fazu u svom životu, pozivam medije u ime moje djece da poštuju njihovo pravo na privatnost. Molim vas da se suzdržite od praćenja do škole, ili da ih iščekujete pred vratima naše kuće, na njihovim izvannastavnim aktivnostima i utakmicama kako se to svakodnevno događalo u Barceloni.

Vjerujem da su novinari i fotografi osjetljivi na situaciju s kojom se suočavaju Milan i Sasha, i mogli bi se prema njima ponašati humanije, s obzirom na zdravstveni, fizički i emocionalni integritet djece u dobi od 8 i 10 godina. Oni samo žele otići van na ulicu, igrati se, ići u školu, osjećati se sigurno i imati mir, a ne biti progonjeni ili podvrgnut stalnom nadzoru kamera i fotoaparata.

Ovo ne pišem kao umjetnica, već kao majka koja želi zaštititi svoju djecu u brizi za njihovu psihološku i emocionalnu dobrobit kako bi živjeli zdrav i sretan život koje svako dijete zaslužuje. Hvala na razumijevanju i podršci‘‘, završila je svoju molbu.

Pjevačica se nakon odlaska iz Barcelone s djecom preselila u Miami, jer joj je život u Španjolskoj postao nesnosan zbog paparazza, ali i medijski eksponirane ljubavne veze njezinog bivšeg partnera i mlađahne Clare Chie Marti. A iz kuće u Barceloni doslovno ju je istjerao Joan Pique, Gerardov otac, s obzirom na to da je velebno zdanje u kojem je živjela s djecom - u njegovom vlasništvu.

Linker
29. travanj 2024 05:52