Osveta se poslužuje hladna

 CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
Koji zaokret!

Shakira četiri mjeseca ima novog dečka

Španjolski mediji ušli su u trag muškarcu za kojeg se emotivno vezala, a upoznali su se u Miamiju prije nego je s argentinskim DJ-em Bizarrapom objavila osvetničku pjesmu.

Španjolski mediji ušli su u trag muškarcu za kojeg se emotivno vezala, a upoznali su se u Miamiju prije nego je s argentinskim DJ-em Bizarrapom objavila osvetničku pjesmu.

U krilaticu da je revanš najukusniji kad je dobro ohlađen vjeruje i kolumbijska zvijezda Shakira. Čini se da postoji dodatni razlog zbog kojeg bi se već 1. travnja mogla preseliti u Miami, osim javnog sramoćenja koje joj je u Barceloni priuštio njezin bivši, Gerard Pique. Španjolski mediji vjeruju da su ušli u trag tajanstvenom Shakirinom dečku.

Tvrde da se ne radi se o obnovljenoj vezi s bivšim, Antoniom de la Rua, sinom bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rúa, već o novom muškarcu s kojim se viđa četiri mjeseca, a upoznala ga je u Miamiju. Vijest da je pjevačica ponovno zaljubljena objavio je portal OkDiario. Tvrde da su "kliknuli" nekoliko mjeseci prije nego li je napisala osvetničku pjesmu o preljubniku koji ju je zamijenio "Casiom" i "Twingom".

Vjeruje se da Shakira nije htjela otkrivati "karte" prije nego s odvjetnicima bivšeg braniča "Barcelone" ne dogovori sporazum o skrbništvu nad njihova dva sina, Milanom i Sashom. Gerard Pique isprva nije htio čuti o tome da dečki žive u Americi, ali je nakon 12-satnog maratona s njenim odvjetnicima, morao popustiti. Dogovorili su se da će dječaci provoditi blagdane s ocem, a on će ih posjećivati u Americi kad god poželi.

Kad je to riješeno, Shakira je objavila pjesmu s argentinskim DJ-em Bizarrapom kojom je "opalila pljusku" bivšem i njegovoj djevojci, 23-godišnjoj studentici Clari Chiji, a ovih dana se pojavila priča i o njezinom novom dečku, piše Daily Mail.

Gerard Pique u međuvremenu se oglasio u intervjuu za španjolske novine El Pais. Rekao je da je "vrlo sretan" nakon dramatičnog raskida s pop zvijezdom i povlačenje iz nogometa. Nije pričao o tome kad je počela veza s Clarom Chiom i jesu li se viđali Shakiri iza leđa. Kazao je tek to da je štitio djecu.

"Svaki roditelj ima odgovornost pokušati učiniti najbolje za svoju djecu. To čine svi roditelji. Na to sam fokusiran i to je moj posao kao oca", izjavio je.

image

Pjevačica s bivšim 2015., dok su bili par

MIQUEL LLOP/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Dok je on fokusiran na djecu, Shakira se posvetila brizi za stare roditelje, tatu Williama Mubaraka i mamu Nidiu Ripoll. Osim završetka školske godine njenih dječaka, krhko zdravlje roditelja razlog je zbog kojeg bi mogla odgoditi selidbu u Miami. Čini se da će njezin novi dragi biti strpljiv i čekati je dok ne razriješi sve spone koje ju vežu za Barcelonu. Smatra se da će i roditelje, čim prizdrave, povesti sa sobom u Ameriku.

Linker
26. travanj 2024 22:34