Severina Vučković

 SAšA BURIć/CROPIX
Borba za skrbništvo

Severina se vratila na pozornicu i održala emotivan govor: "Nisam ustala iz kreveta četiri dana"

Pjevačici je ovo bio prvi javni nastup nakon što se doznalo da je ostala bez skrbništva nad svojim sinom zbog čega su joj podršku pružile i brojne osobe iz javnog života.

Pjevačici je ovo bio prvi javni nastup nakon što se doznalo da je ostala bez skrbništva nad svojim sinom zbog čega su joj podršku pružile i brojne osobe iz javnog života.

Iako trenutno proživljava najteže trenutke, kada je posao u pitanju, Severina Vučković još je jednom dokazala da je prava profesionalka. Pjevačica je unatoč privatnim problemima koji su je zatekli skupila snage i na Jahorini održala koncert povodom otvorenja skijaške sezone. Pjevačici je ovo bio prvi javni nastup nakon što se doznalo da je ostala bez skrbništva nad sinom, zbog čega se odmah podigla velika bura u javnosti, a koncert je započela emotivnim govorom.

‘‘Oni su mislili da ja neću doći danas, da ću otkazati. Moja obaveza i dužnost je bila pojaviti se ovdje. Nisam ustala iz kreveta četiri dana, a onda sam se morala obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Prije svega želim se zahvaliti malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage, kako je rekao predsjednik Vrhovnog suda, meni velikoj i moćnoj, da ovih dana smognem snage da ustanem iz kreveta svako jutro, i svima vama‘‘, rekla je pa dodala:

‘‘Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću‘‘, rekla je Severina referirajući se tako na nedavnu izjavu suca Radovana Dobronića koji je za pjevačicu rekao da nije ‘‘mala i nemoćna.‘‘

image
SAšA BURIć/CROPIX

No pjevačica u svojoj borbi nije sama pa su joj tako veliku podršku javno pružili i brojni kolege. Jedan od njih bio je i Zoran Prodanović Prlja koji je na dodjeli nagrade Cesarica u govoru spomenuo upravo Severinu. ‘‘Pet riječi za Eurosong, ne znam... Zahtjevno, zanimljivo i lijepo... I - Seve, izdrži!‘‘, rekao je Prlja na pitanje voditelja Duška Ćurlića kako bi opisao Eurosong.

‘‘Hvala na ovoj lijepoj podršci‘‘, rekao je nakon toga Ćurlić. Svoju podršku pjevačici dao je i Gibonni koji je u razgovoru s voditeljicom Majom Ciglenečki u jednom trenutku rekao: ‘‘Znaš što, ja ću nešto reći što me ti nisi pitala. Mali smo narod, sve se zna, tko ima što za ručak. Tajne ne postoje. Znači, znamo, tajna nije, da je Severina dobra mama. To sam želio reći. Eto ga, i triba joj tog maloga dati‘‘, rekao je Gibonni, a dvoranom se odmah prolomio pljesak. Severini su ranije podršku pružile brojne javne osobe putem društvenih mreža. Među njima su i pjevačice Nina Badrić, Nika Turković, Jelena Žnidarić, voditeljica Marijana Batinić, novinarka Maja Sever, bivša atletičarka Blanka Vlašić, influenceri Ella Dvornik i Marco Cuccurin i brojni drugi.

Linker
26. travanj 2024 02:57