UŽIVA NA ODMORU

Severina se javila s egzotične lokacije, Ana Gruica je upitala: ‘Gdje ga nađeš tako zgodnog?‘

Pustinjski krajolici mnoge su ostavili bez daha, a Seve je brojne komplimente dobila i za svoj prikladni styling. Ipak, glumici Ani Gruici Uglešić za oko je najviše zapeo njezin suputnik...

Nakon što je ove jeseni odradila niz koncerata i angažmana, Severina je otputovala na zasluženi odmor. Posljednjih tjedan dana uživa u Jordanu, a nakon posjete drevnom gradu Jerashu na društvenim je mrežama podijelila nekoliko uzbudljivih trenutaka iz pustinje Wadi Rum.

U slavnoj pustinji, poznatoj i pod nazivom Dolina sunca, snimao se veliki broj kultnih filmova, između ostalih Lawrence od Arabije iz 1962. godine. Upravo se na ovaj holivudski klasik Severina referirala uz niz fotografija iz pustinje, a otkrila je i kako se kroz kanjon provozala džipom u društvu mladog vozača.

"Wadi Rum: Stopama Lawrencea od Arabije. ‘Sanjajte svoje snove otvorenih očiju i ostvarite ih...‘ - Lawrence od Arabije", poručila je pjevačica u opisu objave.

Pustinjski krajolici mnoge su ostavili bez daha, a Seve je brojne komplimente dobila i za prikladni styling koji je uključivao bijelu košulju, palestinsku maramu te cargo hlače u boji pijeska. Ipak, glumici Ani Gruici Uglešić za oko je najviše zapeo Severinin suputnik.

"A di ga nađe tako zgodnoga usred pustinje?", našalila se u komentaru i nasmijala mnoge.

Nešto kasnije podijelila je i fotku na kojoj pozira uz dvije deve u istom izdanju, a sljedeća postaja bila joj je plaža na obali Mrtvog mora.

Linker
19. travanj 2024 16:50