egzotični odmor

Severina pokazala kako uživa na omiljenom mjestu sa svoja dva najdraža muškarca

Tropsko otočje splitskoj je pjevačici omiljena destinacija za zimsko "ljetovanje" te ga često posjećuje u društvu sina Aleksandra i prijatelja.

Nakon užurbanog početka godine, koji su obilježili brojni koncerti i nastupi, Severina je odlučila "napuniti baterije" u toplijim krajevima. Pjevačica se u utorak javila s Maldiva, otkrivši kako su upravo na ovoj egzotičnoj destinaciji rođendan proslavila njezina dva najdraža muškarca - sin Aleksandar te menadžer Tomica Petrović.

Društvo je odsjelo u luksuznom resortu s pet zvjezdica Finolhu u regiji Baa Atoll, a Seve je slavljenicima ondje priredila dvostruko rođendansko iznenađenje. U restoranu na pješčanoj plaži na njihov su stol stigle dvije torte s prskalicama, dok je osoblje predvođeno ozarenom Severinom pljeskalo i pjevalo "Sretan rođendan".

Nešto ranije je Splićanka 11-godišnjem Aleksandru posvetila emotivnu objavu uz zajednički video. "Sretan rođendan mom anđelu, mojoj najvećoj ljubavi, mom sinu. Sve što imam to si ti...", poručila je.

Sljedećeg dana pjevačica se nastavila opuštati na plaži, a djelić atmosfere podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu. "Maldivno!", napisala je uz nekoliko opuštenih selfieja. na kojima je pozirala u kupaćem kostimu, bez šminke i frizure.

Inače, Maldivi su posljednjih godina Severinino omiljeno odredište za zimsko "ljetovanje". U ožujku prošle godine također ga je posjetila sa svojim sinom, no s njima je tada bila njezina prijateljica Sonja Dvornik, dok su dvije godine ranije ondje odmarali u društvu njezinog tadašnjeg supruga Igora Kojića.

Linker
23. travanj 2024 19:05