Veliki planovi

Severina najavila novi album suradnjom s jednim od najpopularnijih imena glazbene scene

Pjevačica Severina promovira novi album koji će uskoro ugledati svjetlo dana!

Popularna glazbenica, Severina, objavljuje svoj novi album "Sorry", koji će premijerno predstaviti pet novih spotova na YouTube-u, kao i na svim drugim digitalnim platformama. Uz mnogobrojne dosadašnje kompilacije te tri DVD-a s turneja ‘Virujen u te‘, ‘Tridesete uživo‘ i ‘Dobrodošao u klub‘, bit će ovo i trinaesti Severinin studijski album.

image
Promo

Prve dvije pjesme, naziva "Sorry" i "Metak", koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja. Tjedan dana poslije, na redu su izlasci pjesama "Nebo" feat. Sandi i KIMMV te "Pravda za ljubav", a potom i "Sto stepeni" feat. KIMMV i Filip Miletić.

image
Promo

Posljednju pjesmu i spot "Woodoo riba", Severina će objaviti u rujnu, a paralelno s njom će izaći i pjesme na vinilu i CD-u. Ovo ujedno predstavlja prvi dio albuma, koji se na nalazi na ‘A strani‘, a na njemu će se nalaziti još dva singla, koja su već objavljena – "Vjerujem u Boga" i "Fališ mi" koja se već približava brojci od 70 milijuna YouTube pregleda.

image
Promo

Drugi dio albuma, odnosno "B strana" bit će objavljen na jesen/zimu, kada će paralelno biti objavljen i ukupno četvrti Severinin DVD, s turneje "The Magic Tour". Severina se neizmjerno raduje objavljivanju novog albuma, kao i novoj regionalnoj turneji po Arenama, ukupno petoj regionalnoj turneji u karijeri, što ju čini jednim od rijetkih izvođača s ovih prostora.

Linker
24. travanj 2024 03:03