STIŽE USKORO

Severina najavila album ‘Sorry, Sorry‘ koji izlazi u dva djela

Glazbenica sprema nešto veliko, a fanovima na društvenim mrežama najavila je da na jesen mogu očekivati prvi dio najnovijeg albuma. Posljednji, ‘Halo‘ objavila je 2019.

Severina Vučković trenutno uživa na odmoru sa sinom Aleksandrom na jednom od najljepših otočića na Jadranu, a svoje fanove oduševila je fotografijom na društvenim mrežama.

Naime, iako vrijeme provodi na Škoj Vrniku, najavila je novi album pod nazivom "Sorry, Sorry", koji će svjetlost dana ugledati na jesen.

"Pjevačica je u intervjuu za Novi List otkrila kako planira izdati album u dva dijela u razmaku od tri mjeseca. Album se zove ‘Sorry, Sorry‘, a prvi dio će najvjerojatnije izaći na jesen. Svaki dio albuma sadrži šest pjesama", objavljeno je na fan stranici koju je pjevačica podijelila na Instagram storyju.

"Nešto mi naziv albuma ne obećava, daj Bože da griješim.", "Čeka nas ispunjena jesen!", "Kraljica bila i ostala!", "Jedva čekanje!", "Svaka joj čast, uz sve borbe pored Milana uspjeva i album izbaciti", samo su neki od komenatara obožavatelja na Twitteru.

Podsjetimo, "Halo" je dvanaesti studijski album hrvatske pop pjevačice, koji je 1. veljače 2019. godine u digitalnoj, a 8. ožujka i u CD inačici objavila diskografska kuća Dallas Records. Na njemu je 17 pjesama snimljenih u razdoblju od 2017. do 2019. godine.

Njene najpoznatije pjesme su: "Tvoja prva djevojka", "Dalmatinka", "Trava zelena", "Djevojka sa sela", "Ja samo pjevam", "Virujen u te", "Pogled ispod obrva", "Moja štikla", "Gas, gas", "Tridesete", "Brad Pitt", "Uzbuna", "Dobrodošao u klub", "Uno momento" i druge. Po svemu sudeći 2022. godina će Severini u poslovnom polju, biti vrlo uspješna.

Za portal Gloria.hr uoči jubilarnog pedesetog rođendana pjevačica je otkrila da u mukotrpnom radu pronalazi "spas" od svega što joj se trenutno događa na privatnom polju.

"Učila sam duboko disati, balansirati kako ostati pribran i na zemlji zbog djeteta i pred djetetom. Sve to odraditi na foru ‘tako mi je grah pao‘. To sam uspjela samo zahvaljujući odlascima u glazbeni studio. Tako sam mogla ići dalje, tako sam se liječila i čistila od sustava koji čovjeka želi posisati i poniziti. I kad mi se nije dalo pjevati, išla sam u studio. Morate ustati, obući se… Nekad uopće ne bismo snimali, samo bismo pričali. Skladatelj i producent Filip Miletić, tonac Domagoj Perišić i ja. Nekad smo samo šutjeli i slušali što smo snimili. I tako godinu i pol liječenja radom. Album je neka nova glazbena dekada za mene, kao što i ja ulazim u novu dekadu. Sve je počelo tako da me moj menadžer Tomislav Petrović nagovarao, na vrlo suptilan način kako samo on to zna, da počnem snimati. Oboje smo bili spremni na glazbeni odmak te mislim da je to što smo napravili nešto sasvim novo i drugačije. Ne u odnosu na ostale umjetnike, nego u odnosu na ono što sam dosad radila. Dijelim Heraklitovu filozofiju ‘samo mijena stalna jest‘. Na albumu će biti jedna velika pjesma sa snažnim tekstom i puno veselih za nas mlade", poručila je pjevačica.

Linker
24. travanj 2024 06:49