BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Usred pandemije i prosvjeda

Sestre Jenner na meti zbog ponašanja: Kylie tulumari do sitnih sati, Kendall optužuju da lažno maršira

Sestre Jenner našle su se na udaru javnosti u vrijeme pandemije i novog normalnog - dok jedna tulumari u klubu otvorenom samo za nju, druga je nepravedno optužena da lažno prikazuje sovj angažman u masovnim prosvjedima.

Iako je nedavno prošla vrlo neugodno "otkrivanje" vlastitog financijskog stanja i skinuta je s trona najmlađe milijarderke, Kylie Jenner ne sjedi doma u suzama, nego je jedva dočekala kakvo takvo popuštanje mjera izolacije i odlučila se malo zabaviti. Stanovnicima Kalifornije još uvijek se savjetuje da ostanu u kućama, osim ako je neophodno da odu na posao ili u nužnu nabavku namirnica.

Međutim, kozmetička mogulica snimljena je u noćnom izlasku u kojem joj je društvo pravio Fai Khadra prijatelj njezine sestre Kendall. Duo je snimljen kako dolaze na popularno mjesto u Los Angelesu Bootsy Bellows, koje je, kako tvrde američki mediji otvoreno samo zbog njih.

Do sitnih noćnih sati

Prostor uređen u stilu vodvilja, u vlasništvu je glumca Davida Arquettea, a zbog pandemije koronavirusa donedavno je bio zatvoren. Kako se čini klub je počeo otvarati vrata za neke slavne klijente.

Malibu, CA  - *EXCLUSIVE*  - Kylie Jenner appeared relaxed as she was seen for the first time enjoying 
 a day out with pal Fai Khadra, since being stripped of her status as 'youngest self-made billionaire'.  Kylie who was seen sporting a natural look and wearing a chic black outfit recently laughed off the reports that she had falsified tax records with a  twitter post saying, 'What am i even waking up to. i thought this was a reputable site.. all i see are a number of inaccurate statements and unproven assumptions lol. i’ve never asked for any title or tried to lie my way there EVER. period.' *Shot on June 7, 2020*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 528851160, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
U poznati LA klub Kylie je stigla u društvu tjelohranitelja i sestrinog prijatelja.

Dobro raspoložena Kylie ni malo ne brine zbog članka u magazinu Forbes koji ju je optužio da je svoje kozmetičko carstvo Kylie Cosmetics prenapuhala uz pomoć cijele obitelji Kardashian-Jenner te su zbog lažno prikazivanih poslovnih uspjeha proizveli famu oko svoje najmlađe pripadnice i prikazali je kao milijarderkom.

Osim što je pohitala u klub, čini se da Kylie ignorira upute o socijalnom distanciranju, budući da su ona i njezin prijatelj Fai viđeni da ruku pod ruku ulaze u klub, i isto tako jedno uz drugo izlaze iz kluba u jutarnjim satima.

Muke po fotošopu

I dok se Kylie neopterećeno druži s prijateljem svoje sestre, Kendall se pak našla na meti kritika zbog stvaranje slike lažnog aktivizma. Internetom je počela kružiti fotografija Kendall s maskom za lice i transparentom koji podupire pokret Black lives matter. No, nespretni photoshop brzo je otkriven, budući da se na sjeni ne vidi natpis, kojeg Kendall drži.

Nije dugo trebalo da mlađahnu Jennericu 'razapnu' na društvenim mrežama, na što je ona reagirala na svom Twitteru. "ovo je netko fotošopirao. Ja to NISAM objavila", napisala je Kendall.

Iako se Kendall nije još pridružila, odnosno nije javno viđena na prosvjedima, manekenka je izrazila podršku crnoj zajednici.

"Mnogo sam razmišljala proteklih dana i teško mi je. Ljuta sam i povrijeđena, kao i mnogi. Nikad osobno neću shvatiti strah i bol kroz koju pripadnici crne zajednice prolaze na dnevnoj bazi, ali znam da nitko ne bi smio živjeti u konstantnom strahu", kazala je.

Pročitajte i:

Sirota mala bogatašica: Kylie Jenner na stupu srama zbog lažnog prikazivanja svog financijskog stanja

Nakon deset dana šutnje, iznenadio: Kanye pokrio troškove budućeg školovanja kćerkice poginulog muškarca

Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetika stiže u Hrvatsku, a doznali smo i kada!

Ljudi bijesni na Kardashianke zbog neslane šale: 'Vi ste podmukle i sebične bogatunke'

Linker
19. travanj 2024 20:41