PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Slika i prilika

Šesnaest joj je godina tek: Lijepa kći slavne glumice sve više oduševljava javnost svojom pojavom

Šesnaestogodišnja kći glumice Gwyneth Paltrow i engleskog glazbenika Chrisa Martina, izrasla je u pravu ljepoticu, nevjerojatno je nalik na svoju majku.

Da jabuka ne pada daleko od stabla poznata je uzrečica i to na više jezika, tako i na njihovom engleskom, Apple (Jabuka) Martin i Gwyneth Paltrow u jednom opuštenom, ljetnom selfiju zaista izgledaju kao slika i preslika.

Šesnaestogodišnja kći poznate glumice i engleskog glazbenika Chrisa Martina, izrasla je u pravu ljepoticu, nalik na svoju majku, ali nevjerojatno zrelog izgleda za svoje godine.

View this post on Instagram

Summer with my

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Kada je Apple u svibnju ove godine navršila 16, raznježena glumica napisala je dirljivu čestitku svojoj prvorođenoj.

Divno mi je biti tvoja mama

"Ne mogu vjerovati da uistinu pišem ove riječi, ali ... sretan šesnaesti moja draga djevojko. Ti si svjetlo moga srca, ti si čista radost. Opako si inteligentna i imaš najbolji, najgenijalniji smisao za humor. Divno mi je biti tvoja mama. Volim naše večernje razgovore do dugo u noć, kada zaista čujem što ti je na umu. Naporno radiš na postizanju onoga što želiš postići", opisala je svoju kći Paltrow uz fotografije snimljene u dnevnom boravku.

Gwyneth uz nju ima i 14-godišnjeg sina Mosesa, a s njihovim ocem frontmenom Coldplaya ostala je u jako dobrim odnosima i nakon razvoda.

"Žao mi je što baš ovaj rođendan slaviš pod ovim okolnostima, ali kao i u svemu, pronašla si najbolje u tome", kazala je glumica u čestitki jer je njezina obitelj pandemiju provela zatvorena u domu u Los Angelesu.

Pročitajte i:

Skijališta su puna zvijezda: Austrijske i švicarske Alpe i američki Aspen su najpopularnija odredišta

Kći Gwyneth Paltrow preslikana je ona: 'Sretna sam što sam ti upravo ja majka'

Gwyneth Paltrow poručila kćeri: 'Hvala što se još družiš sa mnom'

Linker
20. travanj 2024 06:43