borba s bolešću

Selena Gomez zabrinula fanove, tresla se tijekom snimanja videa: ‘To je od lijekova‘

Autoimuna bolest dijagnosticirana joj je 2014. godine.

Selena Gomez morala je ponovno progovoriti o dijagnozi s kojom se bori nakon što su se korisnici TikToka uznemirili zbog njenog drhtanja na snimci koju je objavila.

Glazbenica i glumica na TikToku je objavila video svoje makeup i skincare rutine, a pratitelji su primijetili da joj se ruke jako tresu kad je pokušala izliti malo micelarne vode na blazinicu.

Kasnije je zvijezda serije "Only Murders in the Building" objasnila situaciju.

"Haha, tresem se zbog lijekova za lupus. Osim toga, pročitajte disclaimer, nisam profesionalka u ovom", napisala je u komentaru na video koji je drugi korisnik objavio.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

Autoimuna bolest lupus dijagnosticirana joj je 2014. godine. Prema definiciji Klinike Mayo, lupus se javlja kada imunološki sustav tijela napada vlastita tkiva i organe.

Upala uzrokovana lupusom može utjecati na različite tjelesne sustave — uključujući zglobove, kožu, bubrege, krvne stanice, mozak, srce i pluća.

Gomez je 2017. godine podvrgnuta transplantaciji bubrega. O bitci s bolešću progovorila je 2022. godine u dokumentarcu "Selena Gomez; My Mind & Me".

Linker
17. travanj 2024 02:20