MICHAEL TRAN AFP
novi uspjeh

Selena Gomez ima novu glavnu ulogu: Glumit će Lindu Ronstadt u biografskom filmu

Američka glumica i pjevačica nedavno je progovorila o tome kako se namjerava više usredotočiti na glumačku karijeru, a izgleda da joj se s ovom ulogom pružila prava prilika da spoji svoja dva talenta - pjevanje i glumu.

Američka glumica i pjevačica nedavno je progovorila o tome kako se namjerava više usredotočiti na glumačku karijeru, a izgleda da joj se s ovom ulogom pružila prava prilika da spoji svoja dva talenta - pjevanje i glumu.

Selena Gomez glumit će Lindu Ronstadt u biografskom filmu koji će se temeljiti na memoarima "Simple Dreams" iz 2013. godine. Američka glumica i pjevačica nedavno je progovorila o tome kako se namjerava usredotočiti na glumačku karijeru, a izgleda da joj se s ovom ulogom pružila prava prilika da spoji svoja dva talenta - pjevanje i glumu. Zvijezda serije "Only Murders In The Building" na Instagram storyju je objavila fotografiju Lindinih memoara i tako potaknula glasine kako će upravo ona portretirati slavnu pjevačicu. Potvrdu špekulacija dobio je magazin Rolling Stone. Informacije o ostalim glumcima i datumu izlaska filma još uvijek nisu poznati.

image

Selena Gomez glumit će Lindu Ronstadt u biografskom filmu koji će se temeljiti na memoarima "Simple Dreams" iz 2013. godine

MICHAEL TRAN AFP

Na produkciji filma radit će James Keach, koji je zaslužan za dokumentarni film “Linda Ronstadt: The Sound of My Voice”, i John Boylan, koji je dugi niz godina radio kao Ronstadtin menadžer. Inače, Linda Ronstadt američka je pjevačica zabavne glazbe poznata po tome što je pjevala različite žanrove, među kojima su rock, country, operu i latino glazba. Prodala je više od 100 milijuna ploča, što ju čini jednom od najprodavanijih svjetskih umjetnica svih vremena, a njezini su albumi “Heart Like a Wheel” i “Simple Dreams” iz 1970-ih postigli uspjeh i kod kritike, ali i publike. Tijekom karijere osvojila je brojne nagrade, među kojima treba istaknuti jedanaest Grammyja, tri nagrade American Music i jednu nagradu Emmy. Pjevačica je 2011. objavila da se povlači iz glazbenog svijeta, a kasnije je otkrila da više ne može pjevati zbog supranuklearne paralize, progresivne bolesti koja pogađa središnji živčani sustav. Linda danas ima

image

Linda Ronstadt američka je pjevačica zabavne glazbe poznata po tome što je pjevala različite žanrove. Povukla se 2011. zbog bolesti.

ARTHUR MILEY/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Osim što zbog svoje mulitalentiranosti odgovara ulozi, Gomez je meksičkog porijekla kao i legendarna pjevačica. Selena koja je najpoznatija po brojnim glazbenim hitovima poput "Lose You to Love Me" i "Love You Like a Love Song", više se puta iskazala i u glumačkim vodama. Čak je dvaput nominirana za Zlatni globus za izvedbu u seriji "Only Murders in the Building", a gledali smo ju i u Disneyjevoj seriji "Wizards of Waverly Place". Gomez je uz glumačku i pjevačku karijeru i vlasnica brenda Rare beauty kojim je osvojila trendseterice diljem svijeta.

Linker
26. travanj 2024 09:00