-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
STAND UP

Seksi komičar Matt Rife od danas na Netflixu

TikTok fandom je veći od 17 milijuna pa platforma kao da i nije imala izbora no ga izabrati...

TikTok fandom je veći od 17 milijuna pa platforma kao da i nije imala izbora no ga izabrati...

Matt Rife, američki je komičar poznat po svojim pojavljivanjima na MTV-jevom “Wild ‘n Out” i gostovanjem u serijama “Brooklyn Nine-Nine” i “Fresh off the Boat”, upravo je na značajnoj prekretnici u karijeri nadolazećim Netflixovim specijalom “Natural Selection”. Prezire političku korektnost, dosadu i predvidivost i nevjerojatno je atraktivan.

Stand-up komičar, koji je stekao vjerne sljedbenike na TikToku (preko 17 milijuna obožavatelja!), nakon što je samostalno objavio tri prethodna specijala na YouTubeu: “Only Fans”, “Matthew Steven Rife" i “Walking Red Flag” ističe da su ga upravo izazovi neovisne produkcije natjerali da prikaže svoj materijal te poveća bazu obožavatelja, što je u konačnici i dovelo do njegove suradnje s Netflixom.

Rifeov nadolazeći specijal, snimljen u DAR Constitution Hallu u Washingtonu, D.C., obećava isti nefiltrirani humor, bez ograničenja koji su obožavatelji inicijalno i zavoljeli.

image
SPLASH/PROFIMEDIA

U "Natural selection" bavi se temama koje variraju od djece, vjere, pa čak otkriva i očevu kolekciju porno filmova. Dok se neki mogu brinuti da će uvrijediti publiku, Rife tvrdi da mu je kao komičaru namjera uvijek i samo nasmijati ljude i uspostaviti vezu sa svojom publikom.

Linker
26. travanj 2024 07:41