GIGI, RAZUMIJEMO TE

Sav normalan svijet i Gigi Hadid: Zna se što se radi nakon ludog partyja

Manekenka je na odlasku sa zabave izula štikle i uzela hamburger u ruke - pojela ga je hodajući po cesti i podsjetila nas na brojne završetke subotnjih izlazaka.

Na kraju svake dobre zabave traži se nešto za prigristi, a da ni zvijezde nisu iznimka pokazala je Gigi Hadid nakon ovogodišnjih Oscara. Glamurozni supermodel na zabavu Vanity Faira došla je u upečatljivoj uskoj crvenoj haljini, raspuštene kose i savršeno izmanikiranih dugih noktiju. Ništa od toga nije joj smetalo kada je party odlučila završiti sa sočnim burgerom, koji je pojela onako usput. Tradicionalni tulum koji svake godine organizira Vanity Fair održao se u Wallis Annenberg Center u Beverly Hillsu. Zvijezde ga ne propuštaju, a broj uzvanika je uvijek raznolik te često njime dominiraju i poznati modeli.

image

Gigi Hadid se nakon Vanity Fair zabave opustila

TPG/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Gigi je snimljena na odlasku s tuluma svih tuluma, šminka i frizura postojane, haljina joj i dalje savršeno pristaje, a crvene vrtoglave štikle u jednom su se trenu našle u njenoj ruci. Kasnije je njena prijateljica Lily Aldridge preuzela cipele, a manekenka - hamburger. Pojela ga je s nogu, čekajući prijevoz. Hadid ga je prvo počela jesti za visokim stolom kraj izlaza iz centra, no morala je požuriti pa je s burgerom u ruci i bosa prešla zebru kako bi došla do prijevoza.

image

Uzela je hamburger i pojela ga s nogu

TPG/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ova 27-godišnja manekenka zablistala je u custom kreaciji Zaca Posena: uska haljina sezala je do poda, a isticala se nabranim rukavima koji naglašavaju gola ramena. Plisirana haljina naglasila je figuru supermodela. Ovaj izlazak u najglamuroznijoj holivudskoj noći Gigi je provela u društvu prijateljice Lily Aldridge, bivše anđelice Victoria‘s Secreta. Gigi je nedavno ponovno potaknula šuškanja o romansi s Leonardom DiCaprijom - naime oboje su bili na istoj zabavi koja je održana u petak uoči Oscara. Zabava Vanity Faira koja se tradicionalno održava u nedjelju nakon ceremonije dodjele Oscara smatra se najekskluzivnijim događajem u Hollywoodu, a organizira je Radhika Jones, glavna urednica Vanity Faira.

image

Prijateljica Lily Aldridge držala joj je cipele

TPG/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Manekenka je otišla bosa

SHOTBYNYP/ BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
17. travanj 2024 11:47