Sa suprugom i kolegom na njujorškoj premijeri prestave ‘Plaza Suite‘

 JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Novi izazov

Sarah Jessica Parker stiže sa suprugom na Samanthin ‘teren‘ - u London

Bračni par nastupa u komediji Neila Simona ‘Plaza Suite‘ na West Endu, a glumici će to, za razliku od njene ‘bolje polovice‘, Matthewa Brodericka, biti vatreno krštenje na slavnoj sceni.

Otkako je, kao glumica i izvršna producentica, posložila sve i u drugoj sezoni serije "And just like that..." te proslavila 25. obljetnicu prikazivanja prve epizode izvornog serijala "Sex i grad", Sarah Jessica Parker napokon može odahnuti. Sve se odvija kako je priželjkivala: prikazivanje nove sezone počinje 22. lipnja i već se može naslutiti da će biti hit. Samantha se vraća, ali simbolično te je na setu izbjegnut obostrano neugodan susret s Kim Cattrall. Nije je bilo ni na obilježavanju značajne obljetnice koju je "Carrie" proslavila s Kristin Davis i Cynthijom Nixon. Stoga je zaključila da je došlo je vrijeme ispuniti sebi veliku želju.

Riječ je o njenom prvom nastupu na West Endu i to sa suprugom, Matthewom Broderickom. Prihvatili su ponudu glumiti u komediji Neila Simona "Plaza Suite" koju je napisao potkraj 60-ih te je postala svima znani broadwayjski hit. Kazališni komad bavi se bračnim i ljubavnim odnosima, a podijeljen je u tri čina u kojima svoju priču publici tumače tri različita para s tim da se sve odvija u istom apartmanu 719 njujorškog hotela Plaza.

image

S već odraslom djecom, blizankama Marion i Tabithom, sinom Jamesom i suprugom

JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Sve uloge, tri ženske i tri muške, igrat će Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick, poznat po filmu "Stepford wives" te urnebesnom mjuziklu "The producers" prenesenim na veliko platno. I londonsku predstavu režira John Benjamin Hickey, nakon što je prošle godine s istim glumcima obnovio stari kazališni hit iz 60-ih u New Yorku. Predstava je postala jedan od financijski najisplativijih projekata s najvećom zaradom u povijesti Broadwaya. Hickey će, ukratko, "preslikati" njujoršku predstavu na West End sa zvijezdom "Seksa i grada" te njezinim suprugom koji je glumio više puta na londonskoj kazališnoj sceni, piše The Guardian.

Premijera je 15. siječnja u kazalištu Savoy, a moći će se pogledati do 31. ožujka. Bit će to veliko glumačko vatreno krštenje Sarah Jessice Parker jer West End ne oprašta pogreške. Zasad nije poznato hoće li je gledati Kim Cattrall, no ako se ipak pojavi, njen dolazak neće proći nezamijećeno.

Linker
17. travanj 2024 15:35