dobrodošao maleni!

Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić postali roditelji dječaka

Mama i beba odjećaju se dobro, sve je proteklo kako treba, a sada se sretna i umorna mama odmara dok beba mirno spava, a tata puca od ponosa.

Popularni tiktoker Sandi Pego i njegova supruga Cindy Šoštarić Hadžić prvi put su postali roditelji. Na svijet je, jučer navečer, došao dječak dugačak 51 centimetar i težak 3300 grama. Kako doznajemo od Sandija, sve je prošlo glatko, mama i beba osjećaju se dobro.

Proljetos su obitelji i prijateljima otkrili da im stiže dječak. Od tada do dolaska bebe na svijet, temeljito su se pripremili, preselili se u veći stan i s ljubavlju uredili dječji kutak.

image

Oboje su objavili da je stigao dječačić

INSTAGRAM

"Imamo sve stvari, sve je tu, sada smo u završnoj fazi. Naime, više se brinemo koji tepih uzeti i takve slične stvari", pohvalio se ponosni tata i otkrio da je pročitao knjigu o odgoju male djece kako se bi reklo da nije savladao i teoretski dio.

A kada je porod sretno priveden kraju, presretni influencer zahvalio je na porukama podrške i čestitkama, onda je prenio riječi svoje umorne i sretne supruge.

image

Cindy je opisala kako je protekao porod

INSTAGRAM

"Super se osjećam, sve je prošlo toliko dobro da bih sve mogla ponoviti još stotinu puta. Svi su bili toliko ljubazni, sve smo odraditi kako treba i sve je prošlo u najboljem redu. A tako ne bi bilo da pored sebe nisam imala podršku koja je ‘disala sa mnom‘ cijelo vrijeme", riječi su presretne mame koja dakako, priča o svom suprugu. Kako se čini, Sandi je bio na porodu i bodrio ju je cijelo vrijeme.

Na kraju su oboje dodali: "Dobrodošao, maleni. Mama i tata te puno vole". Maloj obitelji sada treba vremena da poslože dojmove, upoznaju navike svog dečkića, uhodaju rutinu - i razmaze ga, kako je i red. A onda će nam, vjerujemo, otkriti njegovo ime i kako funkcionira život u troje.

Linker
25. travanj 2024 14:17