GARDEROBA IZ SNOVA

San mnogih žena: Marijana Batinić pokazala svoj ‘walk in‘ ormar

Voditeljica je pozirala ispred velikog ogledala koje dominira garderobom, otkrivajući pritom brojne police na kojima se smjestila njezina zavidna kolekcija cipela, torbica i modnih dodataka.

Nakon dva mjeseca radova i preuređivanja, Marijana Batinić, njezin suprug Matej Pašalić te kćeri Ena i Roza lanjskog su se prosinca preselili u novi dom. Obitelj se oprostila od svog starog stana u centru Zagreba, uz koji ih vežu brojne uspomene, i otvorila novo poglavlje u nešto mirnijem kvartu, a voditeljica od tada malo po malo otkriva djeliće njihovog novog doma na svom Instagram profilu.

image

Na Instagramu je pokazala ormar

INSTAGRAM/MARIJANA BATINIć

Svojim se pratiteljima dosad pohvalila moderno uređenim dnevnim boravkom te kuhinjom kojom dominira mramor i petrolej boja, a danas je pokazala i svoj "walk in closet", prostoriju o kojoj maštaju brojne žene. Voditeljica je pozirala ispred velikog ogledala koje dominira garderobom, otkrivajući pritom brojne police na kojima se smjestila njezina zavidna kolekcija cipela, torbica i modnih dodataka.

Naime, Marijana je velika obožavateljica mode, te je od 2021. godine dio kreativnog tima modnog brenda IKona koji nudi elegantne i ženstvene kreacije klasičnog stila s pomakom. U nedavnom intervjuu za Gloriju podijelila je tajne svog stila, otkrivši kako je njezin najdraži komad odjeće - trenirka.

image

Marijana je velika obožavateljica mode

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

"Moda mi je najdraža u proljeće i jesen, a s njom i traperice, baloneri... Zimi mi je prehladno pa se zabundam, a otkad ljeta provodim na Šolti, štikle ne vidim po dva, tri mjeseca godišnje. Pandemija i godine su učinili svoje pa mi je udobnost na prvome mjestu. Nakon svega što sam odjenula, možda mi je malo neugodno za priznati, ali trenirka mi je najdraži odjevni predmet. Dragi Lastane, znači li to da sam već na zalasku svoje modne karijere koja je tek započela?", našalila se tom prilikom.

Linker
09. travanj 2024 15:41