gigi i zayn

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA
Nema zle krvi

Samo najbolje o bivšoj snahi: Mama Zayna Malika otkrila što misli o Gigi Hadid

Manekenka je samo jednom posjetila Malikovu rodnu kuću u Engleskoj, a njegova majka otkrila je detalje posjeta.

Manekenka je samo jednom posjetila Malikovu rodnu kuću u Engleskoj, a njegova majka otkrila je detalje posjeta.

Trisha Malik, mama popularnog Zayna Malika, otkrila je kako je izgledao prvi i jedini posjet njene nesuđene snahe u njihov rodni Bradford. U intervjuu za Daily Mail rekla je da je čitava situacija skrivana od javnosti, ali da je Gigi Hadid divna djevojka te da joj je žao što veza njezinog sina i manekenke nije uspjela.

"Gigi je samo jednom došla posjetiti nas u Bradford dok je bila sa Zaynom i sve je bilo veoma privatno. Bilo je čudno imati supermodela u kući, ali ona je zapravo vrlo prizemna osoba" rekla je Trisha. "Odlična je djevojka i još mi je vrlo draga i prava je šteta da stvari između njih nisu funkcionirale, ali to je život" nadodala je Trisha koja je prije negoli joj je sin ostvario planetarnu popularnost s bendom One Direction radila kao školska kuharica.

image

Trisha Malik i Zayn Malik

EUAN CHERRY/AVALON/PROFIMEDIA

Osim Zayna sa suprugom Yaserom zbog kojeg je prešla na Islam ima i tri kćeri: Saffu, Doniyju i Walihyaju. Posljednja je u medije dospjela 2020. kad su joj otac i brat Zayn odbili doći na vjenčanje jer se udaje za čovjeka kriminalne prošlosti, što Trishu očito pretjerano ne smeta: "Svi smo napravili greške u prošlosti, dok smo bili mladi, i ništa od toga sada nije važno" izjavila je.

image

Zayn Malik i Gigi Hadid

HAHN LIONEL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Trisha je u razgovoru također otkrila da njezin sin nije u vezi kako bi se posvetio zajedničkom roditeljstvo njegove i Gigine kćeri Khai koja uskoro slavi treći rođendan. "Zaynova energija je fokusirana na to da bude dobar tata Khai te na njegov posao i to se neće skorije promijeniti. Divan je otac, vrlo brižan, pun ljubavi i posvećuje puno vremena svojoj kćeri. To mu daje najviše zadovoljstva u životu" rekla je Trisha.

"Zgodan je momak i puno je žena zainteresirano za njega, ali on trenutno nije zainteresiran za vezu. Čak niti ne izlazi na spojeve. Sve mu se vrti oko Khai, a potom oko posla" odala je mama koja je izgleda voljela sve njegove djevojke pa čak bivšu zaručnicu Perrie Edwards koju je pjevač ostavio preko poruke.

Linker
27. travanj 2024 11:41