podijelila fotke

Salma Hayek sama si je čestitala rođendan i zahvalila se na životnim blagoslovima

Meksička glumica savršene linije i oblina, oduševila je svoje obožavatelje koji su joj čestitali na prirodnom izgledu bez plastičnih operacija.

Glumica Salma Hayek napunila je 57 godina, a svoje fanove oduševila je fotografijama u bikiniju koje je objavila na Instagramu.

“Sretna sam što sam živa i duboko sam zahvalna za sve blagoslove!!!! Na moju voljenu obitelj, na moje dragocjene prijatelje, na moje zdravlje, na moj posao koji me drži, moj tim koji mi daje snagu, moj odnos prema životinjama i prirodi, i ljubav svih mojih vjernih obožavatelja. Sretan mi 57. rođendan!!”, čestitala si je glumica rođendan i pokazala da i u šestom desetljeću izgleda kao boginja. Naravno, za svoju savršenu i seksi liniju dobila je brojne komplimente pa joj je jedan obožavatelj napisao - "Ne razumijem kako si još uvijek besprijekorna... hvala ti što se nisi podvrgnula svim tim smiješnim operacijama." A drugi joj je poručio - ‘‘57 godina i još uvijek izgledaš bolje nego dvadeset godina mlađe cure. ‘‘

Brojnim neznanim čestitarima među prvima se pridružio i Antonio Banderas koji joj dirljivu čestitku uputio na španjolskom jeziku. Čestitali su joj i brojni njezini kolege poput Viole Davis i Antonyja Hopkinsa, ali i manekenke Miranda Kerr i Linda Evangelista.

A glumica meksičkih korijena i slavna manekenka imaju poseban odnos. Linda Evangelista nahvalila ju je u rujanskom izdanju američkog Voguea čiju naslovnicu krasi uz Naomi Campbell, Cindy Crawford i Christy Turlington. Naime Linda ima 16-godišnjeg sina Augustina iz veze sa Salminim suprugom, bogatim francuskim biznismenom François-Henri Pinaultom. Pohvalila ju je kako je uvijek ljubazna prema njoj i njezinom sinu i da svaki Dan zahvalnosti svi zajedno provode kao obitelj.

"Bila sam bolesna za Dan zahvalnosti i Salma je sa svojom kćeri sjela na avion i došla k meni kako ne bi bila sama i napravila mi večeru za Dan zahvalnosti.

Ja sam poželjela njezinu meksičku piletinu s krumpirom i tartufima, a ona je provela cijeli dan u kuhinji, bez ikakve pomoći, kako bi mi ispunila želju.‘‘ Čini se da je Salma Hayek ne samo lijepa već i dobra jer Linda je morala dokazivati očinstvo, a sve se očito izgladilo glumičinim trudom.

Linker
24. travanj 2024 04:08