zbilja?

Sad se sjetio: James Corden ima novo opravdanje zašto je bio bezobrazan prema konobarima

Komičar tvrdi da je bio bezobrazan prema osoblju restorana, nakon što je više puta ponovljena greška iz kuhinje te je na tanjuru bila opasna hrana za njegovu suprugu.

Dobar izgovor zlata vrijedi, barem se tako čini niz opravdanja s kojima svaki dan James Corden izlazi u javnost, kako bi opravdao svoje bezobrazno ponašanje u restoranu Balthazar u New Yorku. Za sve je ‘krivo‘ zdravlje komičareve supruge.

Voditelj emisije The Late Late Show komentirao je optužbe vlasnika restorana Keitha McNallyja u posljednjoj epizodi svoje emisije. Nakon što se ispričao Corden je kazao gledateljima da mu nikada nije bila namjera uznemiriti zaposlenike restorana, prenosi People. Ispričao je da je sarkastičan komentar dao nakon što je omlet od žumanjaka, koji je naručila njegova supruga, poslao nazad u kuhinju.

image

James Corden i Julia Carey

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U svom monologu ispričao je da je njegovoj supruzi Juliji Carey stigla hrana na koju je alergična, a zatim je opisao cijeli niz događaja. "Tako smo sjeli, naručili, a moja je supruga objasnila da ima ozbiljnu alergiju na hranu. Tako kad su svima stigla jela, moja supruga je dobila hranu na koju je alergična. Ali nije uzela ni griz, ne brinite - vratili smo tanjur. Sve je bilo dobro", detaljno je objasnio događaje prije eskalacije.

"Međutim kada se još jednom vratilo krivo, u žaru trenutka, rekao sam ružan sarkastičan komentar o tome da bih ga mogao sam ispeći. Zbog tog komentara duboko žalim. Shvaćam koliko je teško raditi u posluzi. Godinama sam radio smjene u restoranima", kazao je Corden.

image

Julia navodno ima alergiju na hranu

BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Zatim je dodao da jako cijeni i poštuje sve one koji rade takve poslove. "A tim u restoranu je odličan, zato mi se toliko sviđa tamo", zaključio je komičar.

Corden nije precizirao koju točno alergiju ima njegova supruga, a drama je nastala nakon što joj je stigao omlet s tragovima bjelanjka.

Inače, jaja su jedan od najčešćih alergena kod djece, alergija se javlja u ranom djetinjstvu, a velik broj ljudi preraste alergiju do puberteta. Manji je postotak onih koji su alergični na žumanjak, puno je češća alergija na bjelanjak.

Linker
15. travanj 2024 02:21