Nije mu teško

S nogometnog terena na polje: Martin Erlić pomaže roditeljima na OPG-u

Nakon uzbudljive i uspješne sezone naš je obrambeni igrač dobio vrijeme za odmor, koje je barem djelomično odlučio provesti pomažući roditeljima.

Hrvatski nogometni reprezentativac Martin Erlić za sada je, prema podacima HNL-a, odigrao šest nastupa za našu A reprezentaciju i već se okitio s dvije medalje – broncom sa Svjetskog prvenstva u Kataru i srebrom s nedavno odigrane završnice Lige nacija, u kojoj je odigrao svih 120 minuta i za nastup dobio puno pozitivnih komentara. Nakon uzbudljive i uspješne sezone naš je obrambeni igrač dobio vrijeme za odmor, ali uspjesi mu nisu udarili u glavu, pa se trenutno ne odmara na mondenim plažama, nego je odlučio barem dio vremena provesti pomažući roditeljima u polju.

image

Rad u polju Erlića čini ponosnim

MARTIN ERLIĆ/INSTAGRAM

Njegova obitelj, naime, u mjestu Tinju u zadarskom zaleđu ima OPG na kojem uzgajaju različite poljoprivredne kulture, masline, vinovu lozu, luk, mrkvu..., a 25-godišnji Martin rado im pomaže u poslu, kao što je to s puno volje činio i u mlađim godinama. Kako je sam više puta rekao, to mu nije nikakva „tlaka”, naprotiv, rad s roditeljima u polju čini ga ponosnim. Sada je i na Instagramu objavio kratku snimku na kojoj se može vidjeti kako je aktivan u polju, gol do struka i sa zaštitnim šeširom na glavi.

image

Pored Erlića Morata nije uspijevao proći na završnici Lige nacija

KENZO TRIBOUILLARD AFP
image

Jake zadarske snage: Dominik Livaković, Luka Modrić i Martin Erlić

MARTIN ERLIĆ/INSTAGRAM

Branič visok 192 centimetra i tržišne vrijednosti pet milijuna eura (kako navodi Transfermarkt) svoj je nogometni put počeo u NK Raštane, s deset godina je na kratko otišao u Dinamo, potom u NK Rijeka. Sa šesnaest godina prešao je u Italiju, isprva u treću ligu, a trenutno igra za prvoligaški klub Sassuolo na poziciji centralnog beka.

Linker
24. travanj 2024 01:09