Svi su gledali njih

S njom je zaboravio Ritu Oru: Dua Lipa u prvom izlasku s 14 godina starijim dečkom

Za par je ovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu, a destinacija nije mogla biti glamuroznija - stigli su na Filmski festival u Cannesu.

U crnoj haljini s prorezima luksuzne kuće Celine, i dramatičnim šiškama koje su prekrivale njezino lice, Dua Lipa zasjala je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu, s novim dečkom pod rukom. Za pop-zvijezdu ovo je prvo pojavljivanje u Cannesu, a još posebnijim je taj događaj učinila činjenica da je veza sa Romainom Gavrasom sada službena. Uz sve to, pokazala je novu frizuru!

image
PATRICIA DE MELO MOREIRA AFP

Romain Gavras je francuski redatelj, a poznat je po režiranju videospotova poput "Bad Girls" glazbenice M.I.A.-e, "No Church in the Wild", repera Kanyea Westa i spota za hit Miley Cyrus - "Nothing Breaks Like a Heart". Početkom ove godine, rođeni Parižanin prekinuo je vezu s glazbenicom Ritom Orom, a kako su kazali izvori bliski paru, 27-godišnja Dua i 42-godišnji Romain druže se i upoznaju već neko vrijeme. Glasine o njihovoj vezi pojavile su se još u ožujku, no par se trudio čim više sačuvati detalje za sebe, dalje od znatiželjne javnosti. Inače, Dua Lipa je 2021. godine prekinula vezu s Anwarom Hadidom, manekenom i bratom slavnih sestara Hadid.

image
LOIC VENANCE AFP
image
LOIC VENANCE AFP

"Dua zna koliko je važno pronaći nekoga tko razumije industriju u kojoj ona radi. Osjeća da Romain to razumije. Oboje su veliki kreativci", rekao je izbor blizak paru te nadodao da su se i Dua i Romain već predstavili užem krugu ljudi s kojima se druže. Prve glasine o vezi pojavile su se još za vrijeme pariškog Tjedna mode, kada su snimljeni zajedno, a sada su u elegantnim crnim stylinzima vezu i potvrdili. Na crvenom tepihu osjetila se kemija između njih, dok su s osmijehom pozirali fotografima i zaljubljeno izmjenjivali poglede.

image
PATRICIA DE MELO MOREIRA AFP
image
LOIC VENANCE AFP
Linker
14. travanj 2024 18:21