još jedan krah

Rory iz Gilmoreica nema sreće u ljubavi: Njen muž traži razvod nakon osam godina braka

Par se upoznao na snimanju serije "Mad Men", a zahtjev za razvod podnio je upravo on.

Glumica Alexis Bledel, najpoznatija kao Rory Gilmore iz serije Gilmoreice razvodi se od glumca Vincenta Kartheisera nakon osam godina braka. Kako piše Page Six, zahtjev za razvod podnio je Kartheiser i to 10. kolovoza na Vrhovnom sudu okruga Putnam u New Yorku.

Uskoro bivši par u tajnosti se vjenčao u lipnju 2014., a upoznali su se na snimanju njegove serije Mad Men. No, čekali dok snimanje ne završi kako bi nastavili romansu u stvarnom životu.

O njihovoj vezi se ne zna mnogo, no poznato je da je planirala vjenčanje dok je 2015. snimala film "Jennyno vjenčanje" gdje je uz Katherine Heigl glumila lezbijku koja se sprema udati za čovjeka iz konzervativne obitelji.

image

Vincent Kartheiser i Alexis Bledel.

SONIA MOSKOWITZ/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Bilo je na neki način nadrealno prolaziti kroz scene samog vjenčanja i razmišljati o tome koliko toga ti likovi moraju proći samo da bi došli do te točke. Zato mi je bilo lako planirati svoje vjenčanje i slaviti i da svi budu sretni zbog mene", ispričala je Bledel za Nylon.

Kartheiser je 2014. objasnio kako mu je prioritet da detalji njihove veze ostanu privatni. "To je nešto što sam shvatio o najvažnijim stvarima u svom životu. Ako ih podijelim sa svijetom i otvorim ta vrata njihovom gorućem bijesu koji moraju izbaciti ili njihovom obožavanju kojim se žele razmetati, to ih smanjuje. Pojeftinjuje ih, slabi. Čarobna je ljubav i sve što je duboko duhovno. Jednostavno se ne čini u redu dijeliti sve to", rekao je glumac za Vulture.

Iako je njezina najzapamćenija uloga upravo Rory Gilmore, Bledel je nagradu Emmy za ulogu Emily u "Sluškinjinoj priči". Osim toga, gledali smo je u filmovima "The Sisterhood of the Traveling Pants" i njegovom nastavku te "A Girl To Remember".

Linker
18. travanj 2024 18:47