EKSKLUZIVNO

Rodila je Doris Pinčić: Treća beba stigla dan nakon njezinog rođendana

Doris Pinčić Guberović i njezin suprug, menadžer Davor Guberović jutros su dočekali prvo zajedničko dijete, a da je popularna voditeljica rodila samo par sati ranije beba bi stigla na njezin rođendan.

Voditeljica Doris Pinčić Guberović svoje treće dijete rodila je jutros u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici. Kako ekskluzivno doznajemo, sretan je par dobio kćerkicu i to samo dan nakon što je Doris proslavila 35. rođendan. Djevojčici se osim mame i tate raduje čak četvero polubraće. Doris, naime iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, a ponosni tata Davor Guberović iz bivšeg braka ima dva sina.

Nije poznato koliko su Doris i Davor, inače menadžer u jednom trgovačkom lancu, zajedno, jer voditeljica brižno čuva svoj privatan život, ali je sigurno da ih je spojila ljubav prema prirod i avanturama. Par se u tajnosti vjenčao početkom jedanaestog mjeseca prošle godine, a na proljeće ove godine, voditeljica i vrlo uspješna poslovna žena, samo za Gloriju potvrdila je da očekuje prinovu.

"Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", kazala je Doris u veljači ove godine. Poznata voditeljica je i u ovoj trudnoći, baš kao i tijekom prve dije, radila do samog kraja pa se tako od gledatelja pozdravila krajem srpnja.

image

Doris Pinčić Guberović radila je do samog kraja trudnoće

HRT

Guberovića, inače rođenog Daruvarčanina poznanici opisuju kao vedrog, staloženog i dobrog prijatelja, sportaša uvijek spremnog za putovanja i stjecanje novih iskustava. S Doris se prije godinu i pol uputio u Afriku gdje su se popeli na Kilimandžaro, a o svojoj avanturi pisali su na društvenim mrežama.

image

Doris Pinčić i Davor Guberović

PRESS
Linker
16. ožujak 2024 03:30