INSTAGRAM
SRETNE VIJESTI

Rod Stewart slavi, dobio je unuka: Dalmatinka Nicole rodila sinčića, ime posvetili djedu

Snaha slavnog rokera je porijeklom iz Hrvatske, odnosno njezini djed i baka su iz Dubrovačko-neretvanske županije pa obitelj Stewart često dolazi na odmor u Hrvatsku.

Snaha slavnog rokera je porijeklom iz Hrvatske, odnosno njezini djed i baka su iz Dubrovačko-neretvanske županije pa obitelj Stewart često dolazi na odmor u Hrvatsku.

Slavni roker, Sir Rod Stewart, dobio je unuka, a sretne vijesti je na Instagramu objavio njegov sin Liam Stewart koji je potvrdio da su on i njegova partnerica Nicole Ann Artukovich postali roditelji dječaka. Ponosan otac objavio je fotografiju novorođenog sina u dresu Celticsa i napisao "Dobrodošao dječače" te otkrio da njegov sin ima različite korijene pa je tako djelomično Amerikanac, Britanac, Novozelanđanin i - Hrvat. Naime, NIcole Artukovich hrvatskog je porijekla, čime se iznimno ponosi. Sretni roditelji za svoje su prvo dijete odabrali ime Louie Mark Roderick Stewart, a mnogi obožavatelji su primijetili da su imenom odali počast i slavnom glazbeniku, čime je Liam pokazao da su on i njegov otac jako povezani.

Liam i Nicole u dugogodišnjoj su vezi, a početkom godine otkrili su da u svibnju stiže prinova. Dolaskom malenog Louiea, Rod je sada djed dvoje unučadi - Delilah Genoveva Stewart, kći njegove kćeri Kimberley i glumca Benicia del Tora rođena je 2011. godine. No, sretne vijesti za slavnog rokera ne staju ovdje: uskoro stiže i treće unuče. Rodova kći Ruby u siječnju ove godine otkrila je da je također trudna te da sa svojim partnerom Jakeom Kalickom čeka sinčića.

Liam je rođen u Rodovom drugom braku, s novozelandskim modelom Rachel Hunter, a ima stariju sestru Renee. Njihov tata je iz prijašnjih veza i braka dobio troje priznate djece, dok je njihova najstarija polusestra, rođena 1963. godine, odgojena u posvojiteljskoj obitelji. Slavni rocker je u trećem braku s Penny Lancaster-Stewart dobio još dvoje djece, sinove Alastaira i Aidena, koji je rođen iste godine u kojoj je Rod prvi put postao djed.

Linker
28. travanj 2024 18:50