PROMIJENILA MU JE ŽIVOT

Robert De Niro o očinstvu s 80 godina: "Sve nestane kada je pogledam"

Slavni glumac raznježio se na spomen svoje 9-mjesečne kćerkice koju je dobio lani, u osamdesetoj godini života.

Legendarni američki glumac Robert De Niro, koji je nedavno dobio devetu nominaciju za Oscara, u razgovoru za američki časopis AARP The Magazine progovorio je i o tome kako je s osamdeset godina biti otac male bebe. Iako već ima šestoro, uglavnom odrasle djece, sedma beba donijela mu je novu radost i ponovo promijenila život, kako kaže, na bolje.

"Osjećaj je sjajan. Sve ono što me opsjeda ili zabrinjava jednostavno nestane kada je pogledam. Taj ljupki način na koji te gleda, razmišlja, znatiželjno promatra...To je čudesno. Tko zna kako će biti kad malo naraste, ali sada je stvarno prekrasna", izjavio je dvostruki oskarovac kojem je oko zasuzilo na spomen 9-mjesečne kćeri Gije.

image

Glumac i kug-fu majstorica u šetnji s Giom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Kći je dobio s Tiffany Chen, profesionalnom majstoricom borilačkih vještina s impresivnim životopisom. Kći Williama C.C. Chena, majstora kung-fua, osvojila je desetke zlatnih medalja i svjetskih naslova tijekom svoje karijere. S 26 godina primljena je Kuću slavnih poznatog magazina borilačkih vještina kao natjecateljica godine u veljači 2011. "Moj plan je oduvijek biti sjajan borac kao i moj otac.‘‘ izjavila je tada.

Par se upoznao 2015. na snimanju filma ‘‘The Intern‘‘ gdje je De Niro glumio, a ona je imala ulogu Tai Chi instruktorice koja je pomagala De Nirovom liku. Vezu su uspješno skrivali jer je slavni glumac tada još bio u braku s bivšom konobaricom Grace Hightower s kojom se službeno razišao 2018. godine.

image

Tiffany Chen i Robert De Nirona Festivalu u Palm Springsu početkom godine

IIMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

Oskarovac i majstorica borilačkih vještina prvi put su zajedno viđeni 2021. i to kako se ljube na jahti svojih prijatelja na jugu Francuske. Ipak, svoj privatan život i dalje uspješno skrivaju pa je tako dugo bila tajna i da je Chen trudna te da će postati roditelji. Prvi put su na crveni tepih zajedno stigli na prošlogodišnji Filmski festival u Cannesu, a nedavno ga je pratila i na Filmski festival u Palm Springsu gdje je dobio počasnu nagradu.

Mala Gia njoj je prvo dijete, dok ih glumac ima šestoro iz tri braka. S prvom suprugom Diahnne Abbott ima kćer Drenu i sina Raphaela, s Toukie Smith ima blizance Juliana i Aarona, a sina Elliota i kćer Helen Grace ima s Grace Hightower.

Linker
23. travanj 2024 05:41