Zaustavila glasine

Rita Wilson reagirala na tvrdnje da su ona i Tom Hanks ‘grdili‘ muškarca na crvenom tepihu

Rita Wilson dala je objašnjenje za viralni video u kojem izgleda kao da ona i suprug Tom Hanks viču na muškarca na filmskom festivalu u Cannesu.

Par, koji je prošlog mjeseca obilježio 35. godišnjicu braka, prisustvovao je filmskom festivalu zbog premijere novog filma redatelja Wesa Andersona, "Asteroid City". Nakon događaja, fotografije na kojima se vidi kako Tom Hanks i Rita Wilson "viču" na nepoznatog muškarca na crvenom tepihu postale su viralne na društvenim mrežama.

image
VALERY HACHE AFP

Činilo se da 66-godišnji Hanks, koji glumi u "Asteroid Cityju", upire prstom u čovjeka s ljutitim pogledom na licu. U jednom trenutku je izgledalo kao i da je Wilson ušla u žustru raspravu. Strani mediji su pisali da je Hanks u jednom trenutku zbog loše organizacije izgubio živce, posebice jer su mu suprugu odveli u pogrešnom smjeru. Slavni glumac više nije znao gdje je jer zvijezde na crveni tepih dolaze bez mobilnih telefona, pa je napravio scenu pred kolegama i kad su ih napokon ponovno spojili.

image
ANTONIN THUILLIER AFP

Međutim, 66-godišnja Rita Wilson sada je zanijekala da se takva svađa dogodila, objašnjavajući da su ona i Hanks jednostavno jedva čuli upute na crvenom tepihu. U objavi koju je podijelila na svom Instagram storyju, Wilson je objavila jedan novinski članak koji sugerira da se par "posvađao" s muškarcem. “Ovo se zove, ‘Ne čujem te. Ljudi vrište. Što si rekao? Gdje bismo trebali ići?’”, napisala je Wilson u pokušaju da objasni snimljenu situaciju. “Ali to ne prodaje priče! Dobar pokušaj! Odlično smo se proveli! Idite gledati Asteroid City!”

image
LOIC VENANCE AFP

Početkom svibnja Hanks i Wilson proslavili su godišnjicu braka, a Wilson je na društvenim mrežama napisala: “35 godina braka. 30. travnja 1988. Ljubav je sve.” Par se prvi put upoznao na snimanju ABC-jevog sitcoma "Bosom Buddies" 1981. i zajedno imaju dvoje djece, 31-godišnjeg Cheta i 27-godišnjeg Trumana, 27.

Linker
25. travanj 2024 16:18