konačno priznanje

Rita Ora priznala zašto je dosad skrivala da se udala

Pretpostavke o tajnom vjenčanju u kolovozu za novozelandskog redatelja Taiku Waititija bile su točne, a dosad je pjevačica o svemu šutjela.

Gotovo pola godine poslije tajnog vjenčanja za novozelandskog redatelja Taiku Waititija, pop pjevačica Rita Ora napokon je potvrdila da su vjenčani. Priznala je i nesvakidašnji razlog zbog kojeg je tako važnu promjenu htjela zadržati za sebe. U razgovoru za magazin GQ čiji naslovnicu krasi, rekla je i to se katkad nije usuđivala ni razmišljati o tome koliko je sretna. Zašto? Da "ne urekne" svoju sreću.

"Naša veza natjerala me je na razmišljanje, shvatila sad da sam spremna skrasiti se. Nikad nisam razmišljala o takvim stvarima jer nisam htjela ništa ureći", rekla je pop zvijezda kosovskih korijena priznavši kako je u kolovozu 2022., u Londonu, postala supruga jednog od najzgodnijih redatelja. On je gentlemanski šutio o vjenčanju prepuštajući joj da otkrije vijest kad procijeni da je spremna.

"Bili smo stvarno dobri prijatelji šest godina, a ja sam otišla u Australiju gdje smo oboje imali odvojene poslove. Zapravo, nismo poznavali puno ljudi izvan njih. Bilo je lijepo vidjeti njegovo poznato lice. Naši su se svemiri jednostavno sudarili. To je bilo to", ispričala je u razgovoru kojim je još jednom najavila izlazak novog albuma u ožujku ove godine.

Nedavno je na Instagramu objavila djelić nove pjesme "You Only Love Me", a vjeruje se da ju je kantautorica posvetila suprugu jer u objavi nosi vjenčanicu.

"Postoje različita lica ljubavi: ovo nije samo zaljubljenost u osobu, možete biti zaljubljeni u štošta pa i u guštanje u pivu", pojasnila je za muški magazin, za koji se u skladu s očekivanjima čitalačke publike, fotografirala u izazovnom izdanju. Svileni top otkriva joj rame i čipkasti grudnjak, a iznad crne pencil suknja proviruje seksepilno, čipkasto rublje.

Njezin styling za cover potvrđuje povratak trenda tankih, ovalno oblikovanih obrva kako bi u prvi plan došle konture lica i čelo. Njezin novi izgled profinjena je verzija stylinga za koncerte i dobrodošla promjena. A sudeći po najavama, novi album britanske pop zvijezde mogao slijediti zaokret u privatnom životu i ponuditi fanovima malo drugačiji, suptilniji glazbeni doživljaj.

Linker
15. travanj 2024 11:22