Ide njenim stopama

Rijetko vidimo njezinu djecu: Cate Blanchett na crveni tepih došla u društvu najstarijeg sina

Oscarom nagrađena glumica gošća je Filmskog festivala u Cannesu, a na crvenom tepihu pojavila se u društvu najstarijeg sina.

Film Martina Scorsesea "Killer of the Flower Moon" premijerno je prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je zaradio ovacije od osam minuta. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro i Lily Gladstone nose glavne uloge, a na premijeri se uz zvijezde iz filma pojavila i glumica Cate Blanchett.

Blanchett je nosila dugu kreaciju s peplumom, francuske kuće Louis Vuitton, a uz nju se nalazio njezin 21-godišnji sin Dashiell, s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti. Glumica s partnerom Andrewom Uptonom ima četvero djece - Dashiella, Romana, Ignatiusa te posvojenu kćer Edith.

image


Cate Blanchett i sin

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Ono što je uspjela sve ove godine je, iako je jedna od najcjenjenijih i poznatijih glumica svijeta, zadržati privatni život dalje od očiju javnosti, što znači da su njezina djeca provela život izvan svjetala reflektora. Priznala je da su "potpuno nezainteresirani za njezinu karijeru", ali na najbolji mogući način te da imaju zdrav odnos, a ona je od malih nogu s njima razgovarala o društvenim mrežama, internetu i količini (dez)informacija koje trebaju uzeti s dozom opreza.

image

Australian actress Cate Blanchett arrives for the screening of the film "Killers of the Flower Moon" during the 76th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 20, 2023. (Photo by Valery HACHE/AFP)

VALERY HACHE AFP

Ipak, najstariji Dashiell zainteresiran je za kinematografiju i svijet Hollywooda. Još kao osmogodišnjak izvodio je "svoju verziju Hamleta", kazala je glumica, a trenutno studira film. S razlogom je sada došao s Cate na crveni tepih u Cannes, na kojem se trenutno nalaze najpoznatiji filmaši svijeta s kojima se može upoznati i olakšati si ulazak u svijet zabavne industrije.

Linker
19. travanj 2024 03:58