Zgodan par

Rijetka prigoda: Andrej Kramarić objavio fotografiju sa suprugom Mijom u svečanom izdanju

Bračni par lijepo se sredio za posebnu priliku kojoj su prisustvovali, a za svoj su izgled dobili niz pohvala i tisuće lajkova pratitelja.

Omiljeni hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić ne objavljuje često fotografije iz privatnog života, no sada se na instagramskom profilu pohvalio pratiteljima fotografijom na kojoj on i supruga Mia poziraju dotjerani za vjenčanje. Par je vrlo elegantan: on je odjenuo klasično svečano odijelo sa smokingom te oko vrata zavezao leptir mašnu, dok je ona u dugačkoj bordo haljini s rukavima, a obula je otvorene štikle u zlatnoj boji. Pratitelji su ih obasuli pohvalama: „Kako ste zgodni!”, „Lijep ste par”, „Prelijepi”, a u kratko vrijeme fotografija je prikupila gotovo 18.000 lajkova.

Popularni Krama trenutno igra na poziciji napadača za njemački klub Hoffenheim, a vrijeme u kojem nema aktivnosti na nogometnim terenima koristi na najbolji način - za uživanje u privatnom životu u društvu supruge Mije, po zanimanju doktorice veterine i njihovog sinčića Viktora. Podsjetimo, Andrej i Mia upoznali su se posve slučajno 2017. u zagrebačkom kvartu u kojem su oboje stanovali. Ljubav je odmah planula, a par se vjenčao nakon četiri godine veze u Gradskoj vijećnici u Zagrebu. Viktor je rođen iste godine, a kršten sljedeće, kada su se njegovi roditelji i crkveno vjenčali.

Linker
20. travanj 2024 10:59