Zabundani bračni par, Keira Knightley i James Righton 

 KP/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA KP/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
Gotovo neprepoznatljivi

Rijetka fotografija skladnog para: Slavna glumica snimljena u ležernom izdanju sa suprugom

Bračni par Keira Knightley i James Righton 2023. godine proslavili su desetu godišnjicu braka, a zajedno se rijetko pojavljuju u javnosti, posebice u ovako ležernom izdanju.

Bračni par Keira Knightley i James Righton 2023. godine proslavili su desetu godišnjicu braka, a zajedno se rijetko pojavljuju u javnosti, posebice u ovako ležernom izdanju.

U ležerno odjevenoj mladoj ženi, s retro šubarom i dioptrijskim naočalama tamnog okvira, malo tko je prepoznao glumicu Keiru Knightley dok se s rukom u ruci šetala Londonom sa suprugom, Jamesom Rightonom. Pjevač i klavijaturist britanskog indie rock benda "Klaxons", utoplio se u pernatu jaknu dok je njegova supruga nosila kratki kaput, a ispod još jedan, topli sako. Hladan dan nije ih spriječio prošetati se elitnom, londonskom četvrti Hampstead kamo se već neko vrijeme doseljavaju intelektualci, medijske zvijezde i umjetnici. Preuzeli su hranu za van u bistrou i uživali u danu, premda je bio prilično hladan.

Par koji je prošle godine proslavio desetu godišnjicu braka, rijetko se pojavljuje zajedno u svakodnevnim situacijama. I kad nekamo izađu, trude se biti što manje uočljivi, no ovog puta nisu se uspjeli provući pokraj oštrookih britanskih paparazza.

image

Sa suprugom 2020. na Chanelovoj reviji

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Treba dodati i to kako je 38-godišnju zvijezdu franšize "Pirata s Kariba", filma "Ana Karenjina" te svevremenskog hita "Zapravo, ljubav" s markantnim glazbenikom početkom 2011. upoznao zajednički prijatelj. Brzo su "kliknuli" i godinu dana kasnije, zaručili su se. Prije jedanaest godina, par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Francuskoj. Danas su, pak, roditelji osmogodišnjeg Edieja i četverogodišnje Delilah, koje ovaj put nisu poveli u šetnju Londonom.

Kako bend 40-godišnjeg muzičara ne nastupa od 2014., posvetio se skladanju filmske glazbe. Njegova supruga, pak, ima pune ruke posla: snima šestodijelnu akcijsku serija za Netflix "Black Doves", što joj je prva suradnja sa streaming divom. Glavnu mušku ulogu u produkcijski raskošnom projektu, preuzeo je engleski glumac Ben Whishaw poznat po ulozi (novog) Q-a, šefa odjela zaduženog za proizvodnju tehnoloških špijunskih čuda u franšizi o Jamesu Bondu. Na setu serije čije bi prikazivanje trebalo početi potkraj ove godine, pridružila im se i engleska glumica, Sarah Lancashire.

Priča počinje u Londonu u božićnom razdoblju, Keiru Knightley tumači lik Helen Webb, predane supruge i majke, a uz to i špijunke koja za misterioznu organizaciju Black Doves nadzire vlastitog supruga, piše Daily Mail. Kada je joj strada ljubavnik Jason, prijateljica čiju ulogu tumači Sarah Lancashire (proslavila se serijom "Posljednji tango u Halifaxu"), upozorava Helen da joj prijeti pogibelj...

Kad ne snima,Keira Knightley svaki slobodan trenutak provodi s obitelji, no ovaj put se u šetnju gradom zaputila sa suprugom,čijeg se društva zbog napornog ritma snimanja, očito zaželjela.

Linker
26. travanj 2024 08:31