Ponosni otac

Rijedak izlazak: Pierce Brosnan na premijeru filma poveo sinove koji mu prilično nalikuju

Zgodni momci Dylan i Paris rođeni su u glumčevom drugom braku s novinarkom i spisateljicom Keely Shaye Smith.

Ne pojavljuje se prečesto u javnosti glumačka legenda Pierce Brosnan sa sinovima, pa je premijera njegovog novog filma, krimi komedije „The Out-Laws”, održana u Los Angelesu, bila prilika da svi vide kako Dylan i Paris više nisu djeca i da prilično nalikuju slavnom ocu. Izlazak nekadašnjeg Bonda na crveni tepih s 26-godišnjim Dylanom i četiri godine mlađim Parisom oduševio je obožavatelje; 70-godišnji Pierce bio je ležerno elegantan u svijetloplavom odijelu, dok su dečki bili na sigurnom terenu u crnom – stariji u odijelu s kravatom, mlađi u kožnoj jakni. Paris je na premijeru poveo i djevojku Alex Lee-Aillón, piše Page Six.

image

Pierce Brosnan i kolege iz novog filma Adam DeVine i Nina Dobrev

MATT WINKELMEYER GETTY IMAGES VIA AFP

Brosnan ima četvoricu sinova, u braku sa sada pokojnom prvom suprugom, australskom glumicom Cassandrom Harris, rodio se Sean, a Pierce je posvojio i njezinu djecu iz prvog braka, Christophera i Charlotte koja je prije deset godina preminula od raka jajnika, iste bolesti kao i njezina majka. Dylan i Paris rođeni su u glumčevom drugom braku s novinarkom i spisateljicom Keely Shaye Smith.

Obojica sinova iz drugog Brosnanovog braka okušala su se radeći na filmovima, od čega ih je otac pokušavao odgovoriti govoreći da je to „je.... težak posao”. Poslije su se okrenuli glazbi i modelingu, no s obzirom na to da je Paris prošlog mjeseca diplomirao na Sveučilišnoj školi za film i televiziju Loyola Marymount, čini se da otac nije bio dovoljno uvjerljiv. Naravno, zajedno s Keely pucao je od ponosa na sinovoj promociji.

Linker
24. travanj 2024 03:19