PREKINULA ŠUTNJU

Rihanna prvi put o sinu: ‘Ako ću ga već ostaviti, ostavit ću ga zbog nečeg posebnog‘

Pjevačica je ispričala zašto još uvijek nije objavila fotografiju svog sina niti otkrila njegovo ime, a otkrila je i kako se snašla u ulozi majke.

Rihanna i njezin partner A$AP Rocky u svibnju su postali roditelji, no o svom prvom sinu dosad nisu otkrili gotovo ništa. Međutim, pjevačica je uoči lansiranja nove kolekcije svog modnog brenda Savage X Fenty za američke medije progovorila o majčinstvu i obiteljskom životu.

U razgovoru za The Washington Post objasnila je zašto ona i Rocky još uvijek nisu objavili nijednu fotografiju svoje bebe, a ni otkrili njezino ime.

"Jednostavno još nismo stigli do toga, stvarno. Samo smo živjeli. Ali pretpostavljam da s otkrivanjem takvih stvari dolazi određena sloboda", rekla je zvijezda s Barbadosa.

image

Rihanna kaže da je ‘ludo‘ biti mama

VALERIE MACON AFP

Dotaknula se i svog nadolazećeg nastupa u poluvremenu Super Bowla te priznala kako je to jedan od rijetkih projekata koji bi prihvatila s obzirom na to da je novopečena mama.

"Ako ću već ostaviti svoje dijete, ostavit ću ga zbog nečeg posebnog. Za mene je bilo sad ili nikad", rekla je Rihanna. Ipak, otklonila je svaku sumnju da je njezin nastup na Super Bowlu zapravo najava novog albuma.

"Super Bowl je jedna stvar. Nova glazba je druga stvar. Čujete li to, fanovi? Kada sam najavila nastup, pomislila sam: ‘O, moj Bože, sada će očekivati novi album‘. Moram se baciti na posao", rekla je.

Također, Rihanna je u razgovoru za Vogue nešto detaljnije opisala kako izgleda njezin život nakon dolaska prinove.

"Nema puno ravnoteže, ali sve je poticajno. Sve trenutno puca. Uzbuđena sam. To me motivira, daje mi energiju da radim nove stvari, da stvaram. Vratila sam se u studio, a vratit ću se i na pozornicu za Super Bowl. Naravno da je ludo biti novopečena mama. Lijepo je. Epski, iskreno", istaknula je i dodala je kako joj je osmijeh njezina sina omiljeni dio majčinstva:

image

A$AP Rocky i Rihanna

IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO VIA AFP

"On je najsretnija beba. Bez obzira na to što radiš ili što osjećaš, kad ti se nasmiješi, sve ostalo jednostavno nestane. To je najbolje", dodala je.

Za Entertainment Tonight otkrila kako će osmisliti "freestyle pjesme" za svoju bebu, te ispričala kako su joj jutra sa sinom najdraži trenuci u danu.

"Njegovo jutarnje lice! Kad vidim bebu kako se budi i jednostavno je zaprepaštena. Pokušavaju shvatiti gdje je. To je najslađe", istaknula je.

Linker
17. travanj 2024 19:42