Uživa u slobodi

Reese Witherspoon uživa u samačkom životu, ali u Pariz je povela posebno društvo

"Plavuša s Harvarda" nedavno je objavila da se rastaje od supruga Jima Totha, a sada blista na izletu u Parizu sa svojom majkom i nećakinjama.

Američka filmska glumica i producentica, 47-godišnja Reese Witherspoon, punog imena Laura Jeanne Reese Witherspoon, na odmoru je u gradu ljubavi, Parizu sa svojom majkom Betty Reese i nećakinjama Abby James i Draper Witherspoon, koje izgledaju baš poput njihove slavne tete. Unatoč nedavnoj objavi o razvodu od glumca Jima Totha, Reese blista i zrači pozitivnom energijom. Reklo bi se da "Plavuša s Harvarda" uživa u samačkom životu.

Glumica je prošle nedjelje podijelila na svom Instagram profilu niz simpatičnih snimaka sa svog putovanja u Pariz. Svojoj je objavi dala opis "Pariz je uvijek dobra ideja", citirajući bezvremenske riječi pokojne britanske glumice i humanitarke Audrey Hepburn, no Rees je još dodala da je ovo Pariz "s djevojkama".

Vesela glumica odlično nosi svoje nove, trendi "šiške za raskid" kao oznaku za novo životno razdoblje, zaštitila je oči elegantnim crnim sunčanim naočalama, pozirajući na pozadini živopisne žute zgrade s upečatljivim plavim vratima. Majka troje djece bila je oličenje chica u bijeloj majici kratkih rukava u kombinaciji s trapericama. Svoj je look uparila sa smeđom kožnom torbom preko ramena i sandalama na punu petu, utjelovljujući gradsku eleganciju bez muke.

Zvijezda serije "The Morning Show" objavila je i šarmantnu fotografiju svoje majke, medicinske sestre, Betty, koja radosno sjedi na stražnjem sjedalu automobila vozeći se živahnim pariškim ulicama. Njezina objava na Instagramu prikazuje i njezine nećakinje, muzej koji su obišle i primamljivu fotografiju salate od avokada i rakova. Ovi trenuci uslijedili su nakon izlaska u subotu, kada je Reese počastila svoje nećakinje otkačenim spojem u poznatoj pariškoj slastičarnici Ladurée.

Na ovo putovanje, "Plavuša s Harvarda" otišla je nakon što je u travnju podnijela zahtjev za razvod od šest godina starijeg supruga Jima Totha, glumca i producenta, poznatog po filmovima "Prema Jimu" i "Stand Up to Cancer". U braku su od 2011. godine, a imaju desetogodišnjeg sina Tennesseeja. Par posjeduje i nekoliko nevjerojatnih domova i vila. Samo dva dana prije njihove 12. godišnjice braka, Reese je 24. ožujka objavila da se rastaje od Jima.

Podijelivši vijest sa svojim pratiteljima, napisali su: "Donijeli smo tešku odluku o razvodu s velikom dozom pažnje i razmatranja." Izjava se nastavlja: "Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed sa snažnom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili." Dajući prioritet svom sinu i obitelji, dodali su: "Ove stvari nikad nisu lake i krajnje su osobne. Zaista cijenimo svačije poštovanje privatnosti naše obitelji u ovom trenutku." Reese ima još dvoje djece, 23-godišnju Avu Phillippe i 19-godišnjaka Deacona Phillippea iz prethodnog braka s Ryanom Phillippeom.

Glumica rođena u SAD-u, svoje je djetinjstvo provela u Njemačkoj gdje je njezin otac radio kao liječnik u vojnoj bazi, a već sa sedam godina i povratkom u Ameriku postaje model u TV reklamama, što ju je potaknulo da se bavi glumom. Na filmu debitira 1991. u romantičnoj drami "The Man in the Moon", a kasnije glumi u "Overnight Delivery", "Twilight", "Election", "Sweet Home Alabama", dok je zasigurno najpoznatija po glavnoj ulozi u "Plavuša s Harvarda", a uloga u "Walk the Line" donijela joj je i Oskara za najbolju glumicu.

Linker
20. travanj 2024 06:32